Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leo Messi şi-a prelungit contractul cu Barcelona: Sumă record pentru argentinian

www.agerpres.ro
Lionel Messi Barcelona

Lionel Messi este gata să-și reînnoiască înțelegerea cu Barcelona, până în anul 2022, după ce discuțiile dintre tatăl vedetei argentiniene și conducerea clubului catalan sunt foarte aproape de finalizare, potrivit presei spaniole. Negocierile dintre președintele echipei ”blaugrana” Josep Maria Bartomeu și Jorge Messi au început în anuarie, iar acum, după 4 luni de discuții, pozițiile celor doi sunt în punctul de a ajunge la un consens.

În ultimele zile s-au înregistrat progrese importante, dovadă fiind declarația făcută de Jordi Mestre, vicepreședintele Barcelonei, după meciul de sâmbătă cu Villarreal: ”reînnoirea contractului lui Messi este pe calea cea bună și se îndreaptă spre final”.

Cu toate astea, recent presa din Spania anunța că Lionel Messi ar fi refuzat o primă ofertă din partea clubului catalan, privind prelungirea înțelegerii. Acum, se spune că fotbalistul va primi un salariu anual de 30 de milioane de euro, în următorii 5 ani. Se așteaptă ca anunțul legat de reînnoirea contractului cu vedeta argentiniană să fie făcut de Barcelona, în următoarele zile. Mijlocașul, în vârstă de 29 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt la 120 de milioane de euro. El a debutat la echipa de pe ”Nou Camp” în 2004, iar de atunci a cucerit 8 titluri in La Liga, 4 trofee ale Champions League si Campionatul Mondial al cluburilor, de 3 ori. În plan individual, a câștigat de 4 ori ”Balonul de Aur”, conform gsp.ro. Recent, în El Clasico, Messi a marcat golul cu numărul 500 pentru Barcelona, în toate competițiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.