Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonard Cohen a murit la 82 de ani: Vedetele reacţionează pe reţelele de socializare

The Sharpest Pencil
remember

Decesul poetului, romancierului şi muzicianului Leonard Cohen la vârsta de 82 de ani, confirmată joi de agentul său pe pagina de Facebook a artistului, a declanşat un val de reacţii pe social media, atât din partea fanilor cât şi a vedetelor şi a unor oameni politici. 

Jennifer Hudson i-a mulţumit lui Leonard Cohen pentru ''dedicarea faţă de muzică'', dar şi pentru că a scris ''unul dintre cântecele mele preferate, "Hallelujah". 

Justin Timberlake a scris pe Twitter că Leonard Cohen a fost ''un spirit şi un suflet dincolo de orice comparaţie''. 

Alanis Morissette s-a limitat în a folosi un emoticon ce semnifică tristeţea profundă, alături de numele poetului şi artistului. 

Şi premierul canadian Justin Trudeau a reacţionat pe Twitter scriind că ''Muzica niciunui alt artist nu s-a simţit şi nu a sunat ca aceea a lui Leonard Cohen'', adăugând că opera acestuia ''a rezonat de-a lungul generaţiilor''. ''Canada şi restul lumii îi vor simţi lipsa'', a încheiat Trudeau. 

Russell Crowe s-a numărat şi el printre cei care au publicat un mesaj pe Twitter. Acesta a preferat să îi transmită câteva vorbe direct regretatului om de cultură: ''Dragă Leonard Cohen, mulţumesc pentru nopţile liniştite, pentru reflecţie, perspectivă, zâmbetele piezişe şi pentru adevăr''. 

Mia Farrow a ales un citat din Leonard Cohen pentru a-şi exprima tristeţea: ''Toate lucrurile au o spărtură în ele, aşa pătrunde lumina''. 

Actorul Rob Lowe a scris pe Twitter: ''Am trăit pierderea multor legende, dar niciodată nu am văzut atât de multe dintre operele lor citate după moartea acestora''. 

Scriitoarea Elizabeth Gilbert i-a mulţumit lui Leonard Cohen într-un mesaj adăugând ''Chiar te-am iubit''. 

Bette Midler a scris: ''Încă o voce magică a încetat''. 

Kiefer Sutherland postat pe Twitter că ''încă un artist canadian a decedat astăzi. Leonard Cohen, odihneşte-te în pace. Hallelujah''. 

Scriitorul Paulo Coelho a publicat un scurt mesaj pe Twitter în care a scris ''Odihneşte-te în pace'' şi a adăugat un link către piesa ''Hallelujah''. 

Regizorul Ron Howard a scris pe reţeaua de socializare Twitter că a murit 'unul dintre cântăreţii-poeţi preferaţi''. 

Dita Von Teese a publicat un mesaj pe Instagram scriind că este tristă să audă că ''tocmai l-am pierdut pe marele poet Leonard Cohen. Am fost un mare fan. Avea cea mai senzuală voce din toate timpurile''. 

Samuel L. Jackson i-a sfătuit pe cei care îl urmărească să îşi acorde ''un moment pentru a asculta măiestria lui Leonard Cohen''. 

Pe 21 septembrie anul acesta, Leonard Cohen a sărbătorit împlinirea a 82 de ani, anunţând lansarea unui nou album în care explorează relaţia metafizică a omului cu Dumnezeu şi cu moartea. Cohen a lansat trei albume în şase ani, iar "You Want It Darker" promite să aibă aceeaşi încărcătură emoţională, dar totodată să fie mai muzical decât "Popular problems", lansat la împlinirea a 80 de ani, în 2014, mai sublinia în urmă cu două luni AFP. 

La mijlocul lunii octombrie artistul declara într-un interviu acordat pentru ediţia următoare din The New Yorker că îşi doreşte să încheie numeroasele proiecte muzicale şi literare începute, dar că este pregătit să moară.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.