Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Leonardo Bonucci nu crede că Ronaldo ar fi plecat de la Juventus, indiferent de interesul lui PSG

www.gettyimages.com
cristiano ronaldo

Realizarea transferului lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain nu are nicio influenţă asupra deciziei lui Cristiano Ronaldo de a continua la Juventus Torino, a opinat fundaşul italian Leonardo Bonucci, coechipier cu atacantul portughez, conform Reuters.

Numele lui Ronaldo a fost vehiculat în legătură cu o posibilă plecare de la Torino în această vară, după ce a intrat în ultimul său an de contract, iar PSG se număra printre cluburile interesate de serviciile portughezului.

Dar o mutare la PSG pare acum imposibilă, după ce parizienii sunt pe punctul de a-l transfera pe Lionel Messi, care nu a ajuns la o înţelegere cu FC Barcelona pentru prelungirea contractului său.

''Cred că Ronaldo ar fi rămas chiar dacă Messi nu ajungea la PSG", a declarat Bonucci, marţi, pentru Gazetta dello Sport. "Pentru noi el este o plus valoare şi sunt sigur că în acest an, mai mult decât în anii trecuţi, ne va ajuta să ajungem departe cu toate obiectivele noastre''.

Bonucci, campion european cu Italia în acest an, a adăugat că Juventus vrea să recucerească titlul, care sezonul trecut a intrat în posesia lui Inter Milano, ce a rupt seria de nouă campionate consecutive câştigate de Bătrâna Doamnă.

''Vrem să aducem titlul înapoi acasă, nu are rost să ne ascundem. Când joci pentru Juventus, acesta trebuie să fie obiectivul sezonului, la fel ca şi o campanie grozavă în Liga Campionilor, vom lupta pe toate fronturile. Personal, ţinta mea este să-mi menţin forma de la EURO 2020, la care am jucat un rol major, şi să fac asta şi cu Juventus'', a adăugat fundaşul italian de 34 ani.

Juve începe noul sezon din Serie A pe 22 august, cu un meci în deplasare cu Udinese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.