Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lewis Hamilton va deveni cel mai bine plătit pilot din F1: Britanicul va semna un nou contract cu Mercedes

www.digisport.ro
Lewis Hamilton

Cvadrupul campion mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton (33 ani), actualul campion mondial, după titlurile din 2008, 2014 și 2015, se pregăteşte să semneze un nou contract cu echipa Mercedes, care îl va transforma într-unul dintre cei mai bine plătiţi sportivi ai planetei, informează The Sun.

Conform termenilor noului acord, Hamilton, care se află în ultimele 12 luni ale contractului precedent, urmează să încaseze, din 2019, un salariu anual de 40 de milioane lire sterline (46 milioane euro) pentru două sezoane, echivalentul a 880.000 de euro pe săptămână, anunță Digisport.ro.

Noul contract dintre Hamilton şi Mercedes se va întinde pe următoarele două sezoane (2019 şi 2020), cu opţiune pentru un an suplimentar şi ar putea fi oficializat chiar în acest weekend, la Melbourne, unde duminică va avea loc prima cursă a sezonului 2018, Marele Premiu al Australiei.

"Sunt cea mai competitivă persoană pe care o cunosc. Până în prezent, nu am întâlnit pe nimeni care sa fie mai competitiv decât mine și vreau să câștig in continuare curse și chiar cred cu adevărat că pot. Important este sa muncesc din greu pentru asta si sunt sigur ca succesele vor continua sa vina", a spus britanicul, conform presei britanice.

Astfel,  Lewis Hamilton il va depasi pe germanul Sebastian Vettel, care și-a prelungit în 2017 contractul cu Ferrari, pâna in 2020, cu un salariu de 40 milioane euro pe an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.