Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu explică `GAFA` de la Cotroceni: De ce nu a jurat pe Biblie

Administratia Prezidentiala
olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a explicat, duminica, la Craiova, ca nu a jurat cu mana pe Biblie la ceremonia de investire de la Cotroceni deoarece s-a ”concentrat mai mult pe partea de discurs” si ca nu a fost ”cu intentie”.

Premieră MONDIALĂ: Ea este bunica de 67 de ani care și-a născut nepoata

"Noua ni s-a explicat de la inceput procedura si ni s-a spus ca nu exista nicio explicatie legala ca sa tii mana pe Biblie sau Constitutie. De altfel, pentru ca doamna Sevil Shhaideh nu a beneficiat de Coran cum era normal, s-a si pus Constitutia nu peste Biblie asa cum era normal, in mod uzual, ci s-a pus alaturi, sa poata jura si dumneaei pe Constitutie, cum a si jurat, pentru ca am vazut cum s-a spus in spatiul public ca a jurat pe Biblie. Nu, a jurat cu mana pe Constitutie. Nu am avut niciun fel de presiune la vremea respectiva. Stiind ca nu e niciun fel de obligatie legala, m-am concentrat mai mult pe partea de discurs, dar stiti si dumneavoastra foarte bine ca nu a fost cu intentie", a declarat Lia Olguta Vasilescu, duminica, intr-o conferinta de presa, la Craiova, potrivit  News.ro.

content-image

Ministrii Cabinetului Grindeanu au depus marti juramantul de investire in functie, la Palatul Cotroceni. Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, si Viorel Stefan, ministrul de Finante, au uitat sa jure cu mana pe Biblie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.