Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu face precizări despre Legea Pensiilor, după ce a fost acuzată că a lăsat-o de izbeliște: 'E ultima piatră de încercare' - VIDEO

Lia Olguţa Vasilescu a fost propusă, oficial, de PSD pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, după ce Klaus Iohannis a refuzat-o pentru portofoliul de la Transporturi. Vasilescu a declarat că a predat Ministerul Muncii urmașului său, cu un procent de realizare de 100% din programul de guvernare. Acuzată că Legea Pensiilor nu va mai trece în Parlament, Vasilescu a dat asigurări că va urmări personal procesul legislativ.

”Mi-am predat mandatul la Ministerul Muncii, dar am luat în calcul să nu fiu numită la Ministerul Transporturilor. La Muncă, în proporție de 97% sunt realizate proiectele din programul de guvernare. Legea Pensiilor se dezbate, deja, în Senatul României, am participat la ședințele Comisie de Muncă. E ultima piatră de încercare de la Ministerul Muncii. Puteam să merg, cu experiența pe care o am, în alt minister. Eram pregătită ca și la Transporturi să urnesc lucrurile, dar cineva s-a opus.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Iohannis, noi respingeri! De data asta au fost propunerile lui Tudorel Toader

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.