Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu îi răspunde lui Klaus Iohannis: 'Domnule președinte, văd că ați citit degeaba bugetul, nu ați înțeles nimic'

Klaus Iohannis Lia Olguta Vasilescu Iohannis Vasilescu

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că PSD este unicul vinovat că nu există un buget pe anul 2019. "Declaraţiile mincinoase şi fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenţa: PSD este unicul vinovat de situaţia în care ne găsim şi că la jumătatea lunii martie nu avem buget", a spus şeful statului, la Palatul Cotroceni.

Lia Olguța Vasilescu a oferit un contraatac la declarațiile președintelui, pe care îl acuză nu doar că a blocat bugetul țării, prin contestarea lui la CCR și retrimiterea în Parlament, ci și o întârziere a investițiilor.

Citește și: Rareș Bogdan îl desființează pe Liviu Dragnea! Umilință totală! De unde îi poate veni pieirea șefului PSD

”E aceeași poezie pe care o tot spune și el și alții. Nu lipsesc banii de pensii, pensionarii și-au luat pensiile la timp. El vrea să găsească motive pentru întârzierea bugetului. Trebuie să îi spunem: Domnule președinte, văd că ați citit degeaba bugetul, nu ați înțeles nimic. Avem creșteri în bugetul din sănătate și educație. Oricine citește bugetul vede că sunt bani mai mulți decât anul trecut. Își bate joc!”, a spus Lia Olguța Vasilescu la România TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.