Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu vorbește despre REMANIEREA lui Tudorel Toader: 'Suntem într-un proces de evaluare'

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Lia Olguța Vasilescu l-a liniștit pe Tudorel Toader, ministrul Justiției, despre care se speculează că ar urma să fie demis din Guvernul Viorica Dăncilă. Vicepreședinte al PSD, Vasilescu a declarat, joi seara, la România TV, că nu a auzit o discuție despre remanierea lui Toader nici în partid, nici în cadrul cabinetului Dăncilă.

”Eu nu am auzit de vreo remaniere, în partid sau în Guvern, a lui Tudorel Toader. Suntem într-un proces de evaluare și acum aflu câte s-au făcut în România și nu se comunică. Fiecare dintre noi suntem supuși evaluării, doamna premier face evaluarea. În anumite zone se simte nevoie de schimbare, în anumite zone se simte nevoia de o comunicare mai bună. Premierul vine cu lista și o supune votului CEX-ului, partidul trebuie să își asume miniștrii respectivi. Postul Ministerului Justiției nu aparține ALDE, ci PSD. Asta nu înseamnă că discutăm de o remaniere a lui Tudorel Toader, nu știu ce ministru va fi remaniat.”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Citește și: Dragnea a vorbit despre noua lege a pensiilor! Ce crede acesta

Liviu Dragnea a anunțat că toți miniștrii vor fi evaluați, iar deciziile de remaniere vor fi luate de premier și anunțate în CEX-ul PSD. Despre postul lui Toader, Dragnea a precizat că el aparține PSD, și nu ALDE. De altfel, Călin Popescu Tăriceanu a sărit în sprijinul lui Toader, despre care a spus că nu vede niciun motiv care să conducă la demiterea sa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.