Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu acuză că Iohannis a primit ceva ”în plic”

Lia Olguta Vasilescu Wlasopol

„În momentul în care a fost desemnat candidatul comun al PDL și PNL pentru alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a anunțat un scenariu de coșmar pentru România: 20 de ani cu Băsescu la putere! După două mandate cu Băsescu și PDL, în total 10 ani de coșmar, Iohannis vine în fața românilor si le propune un nou coșmar - perspectiva a încă 10 ani, în formula Iohannis-PDL.

Îi amintesc eu lui Iohannis, dacă a uitat, ca PDL-ul cu care fuzionează PNL, a lăsat pe umerii românilor o datorie de 20 de miliarde de euro. Practic, oamenii din jurul său sunt cei care au adus dezastrul din ultimii 10 ani în România!

Regimul Băsescu a fost format din oameni precum Sorin Blejnar, susținut de PDL la șefia ANAF, anchetat pentru spălare de bani; Adriean Videanu, susținut de PDL la Economie, anchetat pentru jocurile făcute în favoarea băieților deștepti din energie; Lucian Duță – susținut de PDL la CNAS, cel care și-a bătut joc de bolnavii de cancer, anchetat pentru abuz în serviciu”, a afirmat primarul municipiului Craiova.

Mai mult, vicepreședintele PSD a criticat discursul lui Iohannis de după Biroul Politic Naţional comasat PNL-PDL, subliniind că liderul liberal “a primit cuvintele în plic” și a citit o serie de idei „împrumutate de la Traian Băsescu”.

„L-am văzut ieri pe Klaus Iohannis cum a primit cuvintele în plic. Dacă citește mesaje scrise de alții direct de pe o hartie înseamnă că nu e capabil să aibă propriile sale idei, ci le împrumută de la Băsescu. Sau poate pur și simplu are probleme de memorie și nu are capacitatea să țină minte câteva cuvinte”, consideră Lia Olguţa Vasilescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.