Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, atacată la Mercedesul de serviciu

olguta vasilescu

După ce i-a cerut prezidenţiabilului Alianţei Creştin Liberale să renunţe la limuzina BMW în favoarea unei maşini Dacia prin Programul guvernamental "Prima maşină", vicepreşedintele PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a devenit ţinta atacurilor liberale.

Senatorul Mario Oprea îl acuză pe primarul Craiovei de ipocrizie maximă! Asta pentru că Vasilescu s-ar plimba într-o limuzină Mercedes, în timp ce în declaraţia de avere pomeneşte doar de o modestă Fiat Linea, iar soţul ei are în proprietate tot o marcă germană - Opel Insigna.

"„Purtătoarea de vorbe” al celui mai corupt partid din România, respectiv PSD, veşnic iniţiată în a lansa atacurile către liberalii cu vocaţie şi cu un succes predestinat, recidivează cu premeditare prin „crize” mediatice, dovedind astfel că nu poate scăpa de viciile sale care au consacrat-o în buricul târgului, mult mai mult decât s-a afirmat ea printr-o administraţie eficientă. Lia Olguţa Vasilescu, reprezentanta politicii de escortă, clonată în laboratoarele PSD împotriva bunului simţ şi a oricărei moralităţi, ţine morţiş să finanţeze în presă (pe bani româneşti) ideea de patriotism lipsă a domnului Iohannis, considerând de cuviinţă că agresiunile sale verbale încărcate de aroganţă, ipocrizie, populism şi, evident, mândrie, sunt mai importante şi de folos, mai presus decât România lucrului bine făcut, Românie de care se dezice cu atâta usurinţă, atunci când vine vorba de alegerile personale şi nu numai.

Citește și: PSD schimbă tactica: noua strategie de atac la adresa lui Iohannis

Primăriţa unui oraş care are încă probleme ce plasează anumite zone în Evul Mediu, este profund preocupată să bombardeze candidatul ACL, legându-se de originea lui absolut respectabilă şi de faptul că acesta nu deţine în proprietate, spre exemplu, un simplu automobil autohton, în semn de preţuire a patriei de adopţie. Deşi am sfătuit-o pe această primăriţă de televizor să nu-şi mai asocieze imaginea cu o goarnă înfundată, dumneaei continuă să-şi aleagă ţinte printre liberalii adevăraţi, îmbătrânind la fel ca Victor Ponta în minciună şi rele. Înainte de a asalta presa cu comunicate în care îl confundă pe domnul Iohannis cu baronimea pesedistă, Olguţa Vasilescu ar trebui să spună electoratului că cea care sare la gâtul unui om la care România râvneşte, se bucură de 14 terenuri împreună cu partenerul de viaţă şi nu merge cu autobuzul prin Craiova, ci cu un Opel Insigna, o maşină NEMŢEASCĂ. În declaraţia de avere a acestei femei de-a dreptul ipocrite figurează în proprietate un Fiat Linea, un autovehicul ITALIENESC, nu o Dacie modestă, facută la Piteşti. Mai mult, Primăria Craiovei are în proprietate un Mercedes, adică un lux 100% GERMAN, pe care Vasilescu, deşi l-a „moştenit” instituţional vorbind de la fostul edil, n-a binevoit să-l preschimbe cu două Dacii produse pe teren mioritic.

Olguţa Vasilescu n-are nici pe departe vreo doză de patriotism în momentul în care se declară mândră că e româncă de pe bancheta din spate a automobilelor nemţeşti. Olguţa Vasilescu ar trebui să umble prin Craiova cu o pungă pe cap de ruşine şi să înveţe să critice atunci când ea însăşi va putea fi un exemplu pozitiv, nu unul sinonim cu snobismul, grandomania şi oportunismul. Olguţa Vasilescu susţine în campanie un preşedinte fraudulos. Un Ponta care face vizite externe pe bani publici fără să aducă un euro sau un dolar, drept investiţie în România. Olguţa Vasilescu susţine un Victor Ponta care a transformat banii de infrastructură în mită electorală pentru primarii traseişi.

Şi ca să elimin orice comentariu suplimentar, da, eu sunt posesorul unei Dacii cu care-mi fac treaba pentru România, nu ca Vasilescu, o persoană arogantă plimbată cu un automobil străin care încurcă treaba în România", susţine senatorul liberal într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.