Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu, după declaraţia lui Ludovic Orban care nu mai vrea ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit: 'Să o facă, zic!'

Mediafax
vasilescu-olguta-lia

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, comentează ironic, pe Facebook, declaraţia lui Ludovic Orban conform căreia nu i se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit:

"Păi, au câştigat alegerile pe mâna lor! Să o facă, zic!", scris pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu distribuind ştirea referitoare la declaraţia liderului PNL.

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă la Mediaş că nu i se pare normal ca angajaţii din domeniul IT să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. “Eu am să vă spun o chestie, apropo de IT-işti. Mie nu mi se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit. IT-iştii câştigă cel mai bine în România", a declarat Orban, conform presei locale. El a susţinut că a fost o perioadă în care oamenii erau stimulaţi să se ducă spre zona de IT, iar acum nu i se pare normal.

Citește și: George Soros dă lovitura în România! Pe ce companie gigant a pus ochii miliardarul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.