Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguța Vasilescu fuge pe contrasens în PSD: palmă grea pentru Marcel Ciolacu într-un discurs tăios la Craiova / VIDEO

Facebook
lia olguta vasilescu

De când a preluat interimar conducerea PSD, Marcel Ciolacu a declarat în mod repetat în conferințele de presă și în emisiunile televizate că partidul a făcut multe greșeli sub Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă (de ex. demiterea guvernului Grindeanu, legile justiției, candidatul la prezidențiale, excluderile din partid). Fostul ministru PSD Lia Olguța Vasilescu a taxat „optica” în care a intrat PSD. „Trebuie să ieșim din retorica asta de a ne turna cenușă în cap!”, a spus ea vineri într-un discurs tăios la Craiova (video mai jos).

  • „Cred totuși că ar trebui să ieșim din această optică în care am intrat de ceva timp încoace. Spunea Dragoș Benea că românii trebuie să ne mai și creadă, iar Gabi Zetea că trebuie să ne recunoaștem greșelile. Oameni buni, s-a dat vina pe proasta noastră comunicare de când am intrat la guvernare. Poate că este așa, dar ce poți să-i spui unui pensionar? Că i-a crescut pensia? El nu știe, el nu se uită pe talon, nu-și face un calcul? Ce poți să-i spui fermierului? Că este prima oară când îi vine subvenția la timp pe guvernarea nostră a PSD?
  • Eu cred că trebuie să ieșim din retorica asta de a ne turna cenușă în cap și nu vreau să fiu arogantă, dar noi 75% din ce-am promis românilor am și făcut și am fi făcut 100% dacă mai rămâneam un an la guvernare. Este foarte adevărat că după votul din luna mai, am fost printre social-democrații care am susținut că trebuie să ieșim de la guvernare a doua zi. Au uitat (alegătorii, n.red) masurile de austeritate, cu scaderi de salarii, impozitari de pensii, nevenit subventii la timp, au uitat si poate ca trebuie sa isi aduce aduca aminte si uite ca isi aduc aminte mai repede decat ar fi vrut pentru ca dupa numai 3 luni de guvernare au reusit (liberalii) sa puna economia in cap”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Vezi si: Bombă cu ceas pe scena politică: dispariția schemei ultra-rapide de împrumuturi pentru primării / FDI ar putea deveni PNDL 3 - surse .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.