Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lia Olguţa Vasilescu s-a dezlănţuit la adresa lui Kovesi: 'Păi să aibă încredere în Justiție, zic!'

Inquam Photos/ Octav Ganea
lia olguta vasilescu dna

Lia Olguţa Vasilescu este primul lider PSD care reacţionează la ştirea că Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub urmărire penală. Fostul ministru al Muncii aminteşte retorica adoptată până nu demult împotriva unor politicieni anchetaţi de DNA.

CITEȘTE ȘI: Siropul care te scapă de starea de apatie: Ingredientele naturale care tratează anemia

"Am trăit s-o văd și pe-asta! Laura Codruta Kovesi se plânge ca e abuzată de “statul de drept”! Când? Exact când își făcea campanie sa devină procuror șef european... Pe bune? Sa le spună asta celor care au fost acuzați fix in campanie electorală! Pai sa aibă încredere in Justiție, zic! Ca parca așa era șlagărul “penalilor”... Și, ca să lucram cu materialul clientului, “niște penaaaaali, vor sa conducă țara!” Bine, in speța de fata, chiar Europa! Sau “in politica nu exista prezumția de nevinovăție (ea fiind susținută politic de grupul PPE), iar persoanele asupra cărora planează suspiciuni rezonabile trebuie sa facă un pas lateral”. Am citat corect, nu?

P.S. Și pe mine m-ai chemat tot ca “suspect”. Noroc ca, de la cazul meu, s-au mai schimbat metodele!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi a anunţat, la Europa FM, că a fost citată la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie. Procurorul susţine că are calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Audierea fostei şefe a DNA urmează să aibă loc vineri, 15 februarie, la ora 13.00.

CITEȘTE ȘI: Vitamina D, esențială pentru sistemul imunitar. Cum ne provocăm singuri deficitul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.