Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șefa CSM ordonă anchetă în cazul bărbatului eliberat după 24 de ore deși era acuzat de pedofilie

justitie balanta judecatori inspectia judiciara

Președintele CSM, Lia Savonea, a cerut Inspecției Judiciare să verifice de ce Judecătoria Sectorului 3 l-a pus în libertate pe un bărbat din Capitală, după 24 de ore de la arest, relatează Antena 3, în condițiile în care părinții mai multor copii au depus probe cu mesaje obscene pe care bărbatul le trimitea copiilor, în care le cerea acestora să îi trimită poze cu organele genitale și să se întâlnească cu el.

În urma plângerilor părinților și a unor reportaje în presă, bărbatul a fost reținut și dus la Secţia 12 de Poliție din Bucureşti. După o noapte petrecută în arest, a fost eliberat pentru că nu s-a considerat că reprezintă un pericol social. Procurorul de caz ceruse arest preventiv de 30 de zile.

„În data de 16 iunie 2019, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 12 au reţinut un bărbat de 32 ani acuzat că ar fi agresat sexual doi minori în vârstă de 13 ani. Cercetările au fost declanşate în seara de 10 iunie, în jurul orei 21.30, când la sediul subunităţii s-a prezentat o persoană care a reclamat faptul că fiul ei şi un prieten al acestuia au fost agresaţi de către un bărbat cu care au interacţionat în mediul online într-o reţea de socializare, ulterior minorii cunoscându-se cu acesta, bărbatul prezentându-se sub o poreclă”, informează Poliţia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.