Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libanezul care a tăiat-o pe fata lui Adrian Enache a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Libanezul Ali Kanaan, bărbatul acuzat că a atacat-o cu un briceag pe fata cântăreţului Adrian Enache, a fost condamnat definitiv luni de Curtea de Apel Bucureşti la 5 ani închisoare cu executare.

De asemenea, instanţa i-a interzis lui Ali Kanaan, pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei, să ia legătura cu Diana Andreea Enache şi cu rudele acesteia sau să se apropie la mai puţin de 100 de metri de locuinţa, locul de muncă, şcoala sau alte locuri unde fata desfăşoară activităţi sociale.

În plus, judecătorii au menţinut despăgubirile de 50.000 de euro pe care Ali Kanaan trebuie să i le plătească fetei în solidar cu complexul de apartamente Phoenicia.

Iniţial, Ali Kanaan a fost condamnat în iunie 2014 de Judecătoria sectorului 1 la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol, pedeapsă mărită la 5 ani închisoare de Curtea de Apel Bucureşti, care a luat în calcul şi infracţiunea de purtare abuzivă.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 5 spre 6 iulie 2014, într-un bloc din Capitală, când Diana Enache, în vârstă de 18 ani, a avut o altercaţie cu paznicul imobilului în care locuia, cetăţeanul libanez Ali Kanaan, care a atacat-o cu un briceag.

Procurorii au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, Ali Kanaan a lovit-o de mai multe ori pe fiica lui Adrian Enache, folosind un briceag cu lamă rabatabilă de 10 - 12 cm.

De cealaltă parte, libanezul a declarat că fata este cea care a provocat scandalul, fiind nemulţumită că paznicul le spunea părinţilor ei la ce oră vine din oraş şi pe cine aduce în locuinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.