Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii anunță anticipate în primăvară

Inquam Photos/ Octav Ganea
alegeri tur II prezidentiale 24 11 2019

În primăvară vom avea alegeri parlamentare anticipate, a scris deputatul PNL Ovidiu Raețchi, pe contul său de Facebook. El a adăugat că este necesar un parteneriat puternic anti-PSD între PNL și USR:

Vezi și: OFICIAL Începe EXECUȚIA prefecților numiți de PSD: Ludovic Orban mută în forță după alegerile prezidențiale

“Primăvara va aduce, aproape sigur, alegeri parlamentare anticipate. Strategia pentru locale a partidelor care luptă pentru depesedizarea administrației trebuie făcută plecând de la aceasta premiza. Timpul este scurt, e nevoie de un parteneriat puternic anti-PSD, iar deciziile strategice trebuie luate acum.

Ponderea pe care PSD încă o are în Parlament și în administrațiile publice locale nu mai reflectă voința electoratului; rezultatul alegerilor europarlamentare și al celor prezidențiale spune clar asta. Societatea civilă a cerut anticipate, la nivel parlamentar nu a existat niciodată o voință atât de largă (PNL-USR) și de puternică pentru anticipate, iar ideea este susținută puternic și de Președintele Iohannis.

PSD este un partid într-o criză prea profundă ca să mai poată fi lăsat in pozitii de raspundere. Niște oameni care se înjură și sunt gata să se bată în public nu pot lua decizii pentru cetățeni; asta s-a văzut limpede in perioada in care au fost la guvernare și se vede încă foarte bine în situația critică în care Gabriela Firea a adus Capitala”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.