Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

OFICIAL Începe EXECUȚIA prefecților numiți de PSD: Ludovic Orban mută în forță după alegerile prezidențiale

gov.ro
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a anunţat recent că toţi prefecţii şi subprefecţii numiţi în timpul guvernării PSD vor fi schimbaţi din funcție după alegerile prezidențiale. 'Curățenia' începe în ședința de Guvern de joi, de la ora 17.00.

Printre proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda Guvernului se află „eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi”. Liberalii spun că orice cabinet are dreptul de a-şi alege proprii reprezentanţi în teritoriu.

„Acum i-am lăsat pe prefecţi să organizeze alegerile, că dacă ne apucam să schimbăm prefecţii, imediat ne-ar fi acuzat (...). Îi batem cu prefecţii lor şi îi batem de le sună apa în cap cu prefecţii lor", a spus premierul, înainte de alegeri, despre motivul pentru care nu i-a schimbat deja pe prefecții numiți de PSD.

Întrebat dacă se va merge cu schimbări şi la celelalte servicii deconcentrate, premierul a spus înainte de alegeri:

„La mulţi, din păcate, trebuie să le evaluăm şi activitatea din trecut, că au făcut atâtea prostii la comandă politică, încât, deja, ar fi trebuit să-şi facă bagajele singuri, dar o să discutăm caz cu caz când voi mai veni prin judeţe. E vorba de mulţi, deci, s-a schimbat atitudinea, aici toată lumea trebuie să înţeleagă că un om care girează o funcţie publică trebuie să fie în slujba contribuabilului, în slujba plătitorului de taxe, în slujba cetăţeanului român şi trebuie să-şi îndeplinească toate obiectivele care-i sunt stabilite şi, în mod evident, să şi le îndeplinească oferind servicii de calitate, prompte, către cetăţeni. Simplu, nu e nimic complicat. Criteriile de evaluare a activităţii sunt în funcţie de măsura în care-şi ating obiectivele şi derulează procedurile, furnizează serviciile, de calitate sau nu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.