Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii anunță numele premierului după moțiune

Instagram
sedinta PNL Orban Rares Gorghiu

Moțiunea de cenzură de azi pică și știm deja numele premierului României din 2021 înainte, a scris liberalul Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook. El a punctat că tot Ludovic Orban va fi viitorul premier al României:

Vezi și: IMAGINI INCREDIBILE cu cel mai bogat român: Alături de soție, în papuci, tricou și pantaloni scurți, pe o terasă din București

“Numele premierului după moțiunea de cenzură de mâine?

Ludovic Orban.

Moțiunea, după cum arată toate simularile azi, pică. Ponta și Ciolacu dau deja vina unul pe celălalt: oamenii lui Ponta anunță că nu votează, în timp ce reputatul doctor în drept (he-he) acuză PSD de blat cu PNL. Vi se par ăștia o Opoziție unită și responsabilă, gata să preia frâiele țării?

Chiar și în cazul (acum exclus) în care PSD și sateliții săi ar fi reușit își controleze oamenii și să voteze moțiunea, numele premierului interimar tot Orban ar fi fost, pentru că e ilogic și iresponsabil să schimbi o întreagă structură guvernamentală - construită în jurul unui premier - în plină criză epidemiologică și economică mondială. Numai unui strateg de tip Omar Hayssam i-ar fi dat prin cap o asemenea idee "strălucită": să creeze singur o criză și să pretindă ulterior că el a salvat situația - când, de fapt, farsa se transformă în tragedie.

Vestea proastă pentru PSD e însă alta: că, la cum arată acum sondajele de opinie și la scorul pe care PNL il va obține la locale, cu mult deasupra oamenilor lui Ciolacu, știm deja și numele premierului României din 2021 înainte.

Și e același”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.