Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii atacă după mesajul pe Legile Justiției de la Bruxelles: Dragnea și Tăriceanu să demisioneze de urgență

Liberalii reacționează dur după ce președintele și prim-vicepreședintele Comisiei Europene au solicitat României să înceteze modificarea Legilor Justiției. Într-un comunicat remis redacției, liderul PNL Daniel Buda, europarlamentar, cere demisia de urgență a celor doi șefi al camerelor Parlamentului care ignoră cu bună știință semnalul de la Comisia Europeană:

Simona Halep i-a lăsat pe toți cu GURA CĂSCATĂ la meciul cu Angelique Kerber: Ce a purtat românca rămasă fără sponsor tehnic - VIDEO

”Solicit public demisia domnului Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului, precum și demisia domnului Liviu Dragnea din Camera Deputaților deoarece sunt nedemni de a ocupa înaltele funcții de responsabilitate din stat!

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu trebuie să plece din fruntea Camerei Deputaţilor, respectiv a Senatului. Recenta scrisoare trimisă de preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker şi vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, către cei care se pretind a fi al doilea şi al treilea om în stat, îi face nedemni de a mai ocupa înaltele funcţii în stat. Reacţia infantilă a acestora demonstrează iresponsabilitate şi în acelaşi timp incapacitatea acestora de a se relaţiona în mod constructiv şi eficient cu instituţiile europene.

Ignorarea în mod deliberat a semnalelor de bună-credinţă venite din partea Comisiei Europene este de natură să pericliteze grav interesele României în spațiul Uniunii Europene. Continuarea acestor demesuri de modificare a legilor justiţiei, ignorând voința magistraţilor, dar si semnalele transmise din stradă de societatea civilă, poate aduce activarea articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene. Îngrijorările exprimate de cei doi reprezentanţi ai Comisiei Europene, dintre care unul socialist, reprezintă o consecinţă directă a derapajelor actualei guvernări.

Domnule Dragnea şi domnule Tăriceanu, România nu poate beneficia de fonduri europene la nesfârșit care să fie cheltuite într-un stat în care justiția să fie subordonată puterii politice, oricare ar fi ea, iar rămânerea dumneavoastră mai departe în cele două poziţii constituie un atentat la siguranţa naţională!”, susține europarlamentarul Daniel Buda într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.