Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Simona Halep i-a lăsat pe toți cu GURA CĂSCATĂ la meciul cu Angelique Kerber: Ce a purtat românca rămasă fără sponsor tehnic - VIDEO

www.digisport.ro
Simona Halep

Decizie neașteptată luată de Simona Halep! Deși nu a fost chemată la tragerea la sorţi, unde a fost preferată Maria Sharapova, iar programarea sa nu a fost de fiecare dată demnă de cea mai bună jucătoare a lumii. Astăzi, românca le-a dat o lecție australienilor. Şapca pe care a ales-o are pe ea inițialele Australian Open, după cum se poate vedea și în imaginile surprinse de cameramani.

Simona putea alege un accesoriu de la Adidas, aşa cum a făcut în cazul încălţărilor după accidentarea din turul 1, sau ceva fără niciun însemn, dar a preferat o variantă care i-a încântat pe australieni.

Citește și: Simona Halep s-a UMPLUT de bani, în urma calificării în finala Australian Open: Premiu URIAȘ încasat de româncă, după meciul DE INFARCT cu Kerber

După cum se ştie, Simona Halep a încheiat contractul cu Adidas, firmă de la care a solicitat o mărire a sumei, demnă de sportiva care ocupă primul loc în lume. Germanii au refuzat, iar acum există negocieri cu Nike, Asics, Lacoste, K-Swiss etc, dar românca nu se grăbeşte. Staff-ul său a anunţat că o decizie va fi luată după finalul Australian Open, anunță Digisport.ro.

Unul dintre cei mai importanţi antrenori aflaţi sub contract cu Adidas, Darren Cahill, a renunţat şi el la contractul cu celebra firmă de echipament sportiv, în semn de solidaritate cu sportiva sa. În prima parte a colaborării dintre Simona şi Darren, Adidas îi plătea contractul australianului, ca parte a înţelegerii cu Halep.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.