Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii au EXPLODAT, după declarațiile ministrului Justiției: DEMISIA de URGENȚĂ, Tudorel Toader!

Liberalii se implică în războiul din justiție și solicită demisia de urgență a ministrului Justiției, Tudorel Toader. Deputatul PNL, Ioan Cupșa, susține că fiecare zi petrecută în plus la Ministerul Justiției nu face decât să devalorizeze și mai mult această funcție.

Citește și: SURSE - TENSIUNI între Liviu Dragnea și Gabriela Firea, în interiorul PSD

”Demisia dl.T.Toader!

Protocoalele sunt legale, dar sunt nefirești?!
Protocoalele v-au fost comunicate, dar nu ați avut ce face cu ele fiind secrete?!
Nu știți de ce s-au încheiat două protocoale în aceeași zi, unul secret și altul nesecret?!
Sunteți un mincinos domnule ministru, un mincinos lipsit complet de scrupule.

Pe de o parte,
Deci nu ați aflat de existența acestor protocoale săptămâna trecută, așa cum ați comunicat public? Nu v-a ajutat „întâmplarea Vâlcov”? Nu „întâmplarea lăsării pe prag a Protocolului” a declanșat procedura de evaluare? Nu așa ne-ați justificat momentul declanșării procedurii de demitere (să nu ne mai amăgim!) a lui Augustin Lazăr?
Dumneavoastră ați fost și săptămâna trecută Ministru de Justiție, Tudorel Toader?

Tocmai ați recunoscut că sunteți un mincinos!

Pe de altă parte,
Erați judecător la Curtea Constituțională a României în anul 2016? În calitatea d.voastră de jurist respectat, ați auzit de OUG nr.6/2016? Răspunsul este, la ambele intrebări, simplu: Da!
Așadar știți de ce s-a încheiat Protocolul nesecret - pentru accesul direct al Ministerului Public la infrastructura tehnică deținută numai de către SRI, în acord cu decizia Curții Constituționale!
Iar cel de-al doilea, Protocol secret, s-a încheiat pentru colaborarea în activitatea privitoare la securitatea națională, lupta antiterorism precum și cu privire la infracțiunile săvârșite de către cadrele SRI? Da! 
Trebuia să fie secret acest protocol, în considerarea activității de protejare a securității naționale și a luptei antiterorism? Da!
Sunteți un manipulator mincinos, atunci când afirmați că nu știți de ce trebuiau încheiate două Protocoale diferite, independente ca obiect al colaborări și cu regimuri de secretizare diferite...
Ați declarat că nu puteți afirma că Protocoalele sunt nelegale(!?), dar sunt NEFIREȘTI (sic!)?
Cum sunt Protocoalele? Nefirești, adică = Anormale, nenormale, nenaturale, false, emfatice, prefăcute, silite, silnice, studiate... Conform definiției DEX, căci din punctul de vedere al teoriei juridice și al practicii judiciare, înțelesul cuvântului ,,nefirești” este definit doar în legătură cu infracțiunile sexuale...!
,,Protocoale nefirești” semnifică cumva o calificare juridică a unui act juridic de natură administrativă? Este o inovație juridică pe care o veti patenta sau relevă doar lipsa d.voastră de scrupule în a motiva manipulatoriu demersul de demitere a Procurorului general?

Este rușinos domnule profesor, este nedemn pentru un Ministru de justiție!

Demisionați imediat! În fiecare săptămână care trece aduceți atingere imaginii importantei demnități publice de Ministru al justiției”, scrie Ioan Cupșa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.