Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Game over pe dreapta! Liberalii compară USR-PLUS cu partidele lui Dan Voiculescu și Gabriel Oprea: PNL nu face cadouri

popice

În marile orașe PNL nu va face „niciun cadou” USR-PLUS și nu va susține candidați ai alianței la locale, profețește deputatul liberal Cezar Preda. Acesta considera ca dorinta USR-PLUS de a gasi candidati unici cu PNL seamana cu deciziile PC si UNPR conduse in trecut de Dan Voiculescu si Gabriel Oprea si care s-au „lipit” de PSD ca sa intre in Parlament.

"Ce cred eu: nu se va face niciun cadou în niciun oraş mare şi Bucureşti. PNL va candida singur, pentru că primarul general al Capitalei poate fi noul preşedinte al României de peste patru ani. Păi ce facem? Cadouri? Dacă sunt mulţi, să o bată ei pe Firea. Dacă nu, o batem noi pe Firea. Şi eu cred că o batem noi. Mă uitam la Barna ieri şi zice: m-am întâlnit cu domnul Orban şi cred că vom găsi o cale de înţelegere să ne susţinem reciproc, să dărâmăm PSD oriunde este", a declarat, într-o conferinţă de presă, parlamentarul de Dâmboviţa.

Parlamentarul liberal a asemănat situaţia USR din prezent cu a altor partide şi alianţe politice, dând exemplul PC şi UNPR conduse in trecut de Dan Voiculescu si Gabriel Oprea si care s-au „lipit” de PSD si au intrat in Parlament.

"Ce face USR acum e un deja-vu. Eu am văzut asta cu PC, dacă ţineţi minte, cu UNPR care se agăţau de PSD şi apoi ziceau că au grup în Parlament, consilieri, dar toţi erau băgaţi de PSD, dacă îi lăsai singuri nici nu ştiau să meargă pe două picioare. Văd acest lucru acum şi cred că nu există cale de întoarcere. PSD nu va avea decât să accepte anticipatele, intrăm în anticipate, le facem şi încercăm din sfârşitul lunii iunie să dăm un parcurs normal României. E o legitimitate pe care ţara o cere acum", a afirmat Cezar Preda.

Întrebat de candidatul care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, Cezar Preda a avansat numele lui Rareş Bogdan. "Rareş Bogdan. 100%. Nu e oficial desemnat, e părerea mea", a spus Cezar Preda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.