Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii dau de pământ cu Victor Ponta: 'Să-şi facă un control psihiatric'

facebook.com
Victor Ponta

Deputatul liberal Ovidiu Raeţchi îl roagă public pe Victor Ponta, în numele binelui personal și public, să accepte un control psihiatric, argumentând că ieşirile fostului premier din ultima vreme sunt inexplicabile, îngrijorătoare și în evoluție galopantă:

Citeşte şi: Schimbări semnificative la Casa Regală: Ce prevede legea lui Dacian Cioloș

“Am citit azi un nou atac al domnului Ponta la adresa președintelui României, numit mai nou “clovn european’ care “spune prostii foarte mari” pentru ca ”a stat toată viața la Sibiu sau la Florida”. Și trebuie să va spun că sunt extrem de îngrijorat în privința lucidității și a posibilităților de auto-control pe care le mai are domnul Ponta. Vorbim totuși despre un om în pixul căruia au stat sute de numiri esențiale, sute de milioane de euro. Cum e posibilă o astfel de degenerare progresivă a auto-cenzurii? Frustrarea de a pierde peste noapte orice tip de putere explică, desigur, o puternică criză de personalitate, dar nu până la punctul alienării. Au mai existat persoane în situația domnului Ponta și au reușit să se păstreze în granițele normalității.

Citește și: Ponta face knock-out guvernul Ciolos

Am făcut, foarte succint, o trecere în revistă a semnelor de alarmă ascunse în cuvintele domnului Ponta – și care trasează o patologie care poate fi totuși controlată în condițiile unei intervenții profesioniste cumulate cu multă liniște, grijă și afecțiune:

a. Delirul conspirationist:

Conspirația Condrea: „Am folosit o frază celebră: 'a fost nevoie să moară oameni', da? Pentru domnul Iohannis a fost nevoie să moară oameni ca să aibă guvernul său. Eu zic acum că uite, a fost nevoie să moară domnul Condrea, ca să fie siguri că nu va mai da declaraţii vreodată. La fel înţeleg că în noiembrie corupţia ucidea. Acum dacă aţi văzut, domnul Iohannis a făcut un efort intens de a muşamaliza această afacere, care e o afacere de mare corupţie întinsă pe foarte mulţi ani"

Citește și: Cel mai puternic computer din lume vine din China şi se numeşte Sunway TaihuLight

Toată presa conspiră: 1. „ATENȚIUNE ATENȚIUNE! Ordin de seară pe unitate - editoriale de înfierare proletară a lui Ponta pentru că a sesizat duminică seara știrile (false) identice publicate de subunitățile Hotnews și Ziare.com! Raportăm - Ordinul este executat de comandantul "descoperit" Dan Tapalagă - Hotnews (luni 20.04 la ora 20.30) și comandantul "acoperit" sub pseudonimul Ioana Ene Dogioiu - Ziare.com (luni 20.04 la ora 21.09)! Felicitări!”

2. “Păi bine dragă Moise (Moise Guran), tocmai tu care acum ai serviciul în "câmpul tactic" de la UM Digi 24 să faci așa greșeală - protest sâmbătă când sunt toți ofițerii și subofițerii în weekend la familie?! Faci cum scrie la carte marți seara - spui câți îți trebuie (pentru cifre peste 10.000 trebuie să aprobe Klaus) și scoatem și rezerviștii!

Citește și: Puiu Popoviciu, 9 ani cu executare pentru terenul mall Baneasa !

3. “Un sergent major de la publicația "Adevarul" (adică de la "Scânteia" pe înțelesul tuturor) a primit și el ordinul scris pe unitate despre cum trebuie să se exprime referitor la situația actuală de la Camera Deputaților!".

4.”Nu cred că PSD tot nu va face cum "ordonă" Tovarășul Tapalagă. Și el o să vorbească cu șefii săi se ne mai facă niște dosare penale. Și majoritatea oamenilor o să voteze tot cu PSD pentru că au văzut ce bună e viața cu "tehnocrații" și "acoperiții" gen Tapalagă!”

Citește și: Alerta! Situatia medicamentelor este “echivalentă cu o catastrofă”

Traducerea cărţii preşedintelui Klaus Iohannis s-a făcut “pe banii noştri”: “Am ajuns de dimineață în Bulgaria și merg din librarie în librarie să caut cartea Dlui. Iohannis. Am găsit însă operele altui mare autor roman - Nicolae Ceaușescu. Tot pe banii noștri se făceau traducerile și atunci ca și acum!”

Conspiratie in Diaspora: “Merită citite aceste "amintiri" cu adevărat picante, în special de către "luptătorii anticomuniști" din Diaspora și de tinerii "frumoși și liberi" care au fost păcăliți”.

b. Pierderea controlului și a limitelor morale:

Despre Alina Gorghiu: ”Cred că are sindromul postnatal! O criză de isterie pe care trebuie să o înțelegem”

Despre Cătălin Predoiu: Ca un adevarat copil facut la nervi (din a patra incercare), Perdoiu a aratat doar isteria mamei Gorghiu si badarania tatalui Blaga.

Despre Andreea Pora: “Ştiţi că o apreciez atât de mult pe doamna Pora, sigur că dacă ar zice cineva că este cerşetoare sau prostituată, aş sprijini-o cu toată.... doar să nu îi zic aici, la B1, Doamne fereşte!"

Despre Raluca Prună: “Raluca Pruna actioneaza ca o kaghebista sinistra”.

Despre adversari în general: “Oengisti agresivi fosti lefegii ai lui Soros, asistentele kaghebiste ale lui Macovei”.

c. Incapacitatea de a judeca moral propriile fapte:

Citește și: Proorocire ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE despre România: Vine URGIA

Îşi compară teza de doctorat plagiată cu un cântec: Cică Ed Sheeran e acuzat de plagiat! O să-i spună Băsescu la televizor "Plagiatorul"!”.

Raețchi își încheie demonstrația cu un apel la adresa lui Victor Ponta: “Îl rog public pe domnul Ponta, în deplină onestitate și compasiune, dincolo de orice adversitate politică, să accepte un control psihiatric. Mulți români sunt îngrijorați pentru el.”, se anunţă într-un comunicat de presă.

Citește și: Moise nu mai desparte marea, desparte societatea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.