Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii și banii din iubire de partid

Liberalii de rit vechi sunt în datorii până în gât. În urma campaniei prezidențiale din 2009 și campaniile la europarlamentarele din 2009 și 2014 au rămas cu datorii de peste 3 milioane de euro.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache, a precizat că liberalii vechi s-au reunit în ședința BPN a PNL pentru a rezolva problema datoriilor vechi ale partidului.

În acest moment, fiecare lider de filială județeană ar trebui să vină de acasă cu peste 1000 de euro lunar. Singura problemă: nu există nicio sancțiune politică dacă cineva nu aduce acești bani. ”De ce vă gândiți mereu la sancțiuni? Noi vrem să rezolvăm această problemă, nu să sancționăm pe cineva”, a spus Petrache.

Marian Petrache a explicat că există 7 filiale unde sunt probleme cu colectările de cotizații și un sediu a fost pus sub sechestru, dar a fost ridicat între timp.

Practic, liberalii aduc banii de acasă din iubire de partid, că altfel ar putea face orice cu acei bani, din moment ce partidul iubit nu se supără că nu-i alimentezi pușculița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.