Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii îl iau peste picior pe Tăriceanu: Cineva îi folosește numele ca să îi încaseze pensia

Ovidiu Raetchi

Călin Popescu Tăriceanu a devenit irelevant din punct de vedere politic și are doar 2% în sondaje, a spus liberalul Ovidiu Raețchi, după ce Tăriceanu a spus despre șeful statului că “este bufnița de la ora 18.00”. Parlamentarul PNL l-a ironizat pe șeful ALDE, despre care a spus că probabil “ cineva îi folosește numele ca să îi încaseze pensia”:

Vezi și: România conduce cel mai negru clasament! Alexandru Rafila atrage atenția: 'Avem capacitatea să tratăm acești pacienți, dar nu cu succes'

“Se întâmplă ceva îngrijorător cu Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu: fie s-a alienat complet de propria persoana (ceea ce nu e exclus, când ai atâtea nume), fie cineva emite mesaje frauduloase în numele său, probabil ținându-l captiv și chiar încasându-i pensia.

Primele semne de întrebare au apărut când Tăriceanu l-a făcut pe Nicușor Dan "dinozaur". Nu e chiar cea mai fericită ironie: un veteran politic, care și-a petrecut 30 de ani de viață în Parlament, sa râdă de un parlamentar aflat la primul mandat, cu două decenii mai tânăr.

Al doilea semnal de alarmă: Călin Popescu Tăriceanu a anunțat în programul lui electoral că vrea să darâme Zidul Parlamentului. Afirmație foarte îngrijorătoare, pentru că i-am scris chiar eu domnului Tăriceanu în anul 2016, rugându-l să căutăm împreună soluții pentru eliminarea gardului de la Parlament și formarea unei mari Grădini Centrale a Bucureștiului prin unirea Parcului Izvor cu spațiul verde din jurul Parlamentului și al Casei Academiei. Ulterior, ideea a fost continuată de USR, care a propus apariția Parcului Uranus. Răspunsul lui Tăriceanu, care la acel moment chiar avea putere de decizie asupra gardului (care nu intră în atribuțiile primarului, ci în cele ale liderilor Parlamentului) a fost o tăcere asurzitoare. Un dezinteres absolut. El nu a arătat nici măcar o deschidere formală la dialog. Sunt absolut convins, în aceste condiții, că domnul Tăriceanu nu are nici cea mai vagă idee ce scrie în programul său electoral și că cineva (Tudy, tu esti?) se distrează pe seama lui.

Recent, cel care folosește numele lui Călin Popescu Tăriceanu a mai comis o eroare care îl dă de gol. Dorind să-l atace pe președintele Iohannis, l-a numit "bufnița de la ora 18.00": "Dl Iohannis se transformă în bufnița de la ora 18.00! Aproape în fiecare zi iese în conferințe sau declarații de presă în care nu spune nimic!" Probabil a fost o încercare nefericită de a-l plagia, culmea, pe Victor Ponta, care acum șapte ani făcea gluma cu Basescu care "iese ca cucul la ora 18.30". Doar că adevăratul Tăriceanu, umil slujitor al PSD, nu ar fi îndrăznit niciodată să facă referiri ireverențioase la bufniță, având în vedere că există o singură legătura în ea și Palatul Cotroceni - idolul său politic, Ion Iliescu: "La Palat la Cotroceni, cântă cucuveaua/ Iliescu și ai lui, și-au gasit beleaua” se cânta în anii 1990, și, teoretic, adevăratul Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să-și amintească asta.

Faptul că domnul Tăriceanu are doar 2% în sondaje și a devenit irelevant politic nu are aici nicio importanță: dacă cineva vorbește numele său, îi încasează pensia sau se amuza pe seama lui, punându-l să spună lucruri caraghioase, nu putem lăsa lucrurile așa”, a scris Ovidiu Raețchi pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.