Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, în plenul Senatului: Nu spunem că Tăriceanu este vinovat

Inquam Photos / George Calin
senat parlament gol

Liberalii si-au prezentat luni, in plenul Senatului, punctul de vedere inainte de votul pe cererea de urmarire penala a lui Călin Popescu Tariceanu.

`Astazi nu discutam despre vinovatia dlui Tariceanu, noi nu suntem judecatori. In statul de drept, verdictele le dau doar judecatorii. PNL nu vrea sa blocheze activitatea organelor judiciare, trebuie sa respectam separarea puterilor in stat. Noi nu spunem ca Tariceanu este vinovat`, a spus liderul senatorilor PNL, Florin Citu.

La finalul dezbaterilor, senatorii vor vota ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Audierea secretă a lui Tăriceanu în dosarul DNA: Pretinsa mită nu e urmată de o corespondență care să ateste acceptul lui Tăriceanu sau PNL / DOCUMENT .

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, să transmită la votul plenului raportul Comisiei juridice asupra cererii DNA de începere a urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu Tăriceanu.

Comisia Juridică a Senatului a decis miercurea trecută să recomande senatorilor ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de DNA că a primit mită, indirect, 800.000 de dolari.

DNA a solicitat Senatului încuviinţarea începerii urmăririi penale pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu. Procurorii au anunţat că preşedintele Senatului este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Citește și: Șerban Nicolae a dat SEMNALUL către senatorii PSD înainte de votul pentru Tăriceanu: Abia asta este imixtiunea politicului în justiție!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.