Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șerban Nicolae a dat SEMNALUL către senatorii PSD înainte de votul pentru Tăriceanu: Abia asta este imixtiunea politicului în justiție!

Antena 3
serban nicolae

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat luni, in plenul Senatului, inaintea votului privind cererea de urmarire penala a lui Calin Popescu Tariceanu, ca din punctul sau de vedere nu trebuie votat politic ci in functie de probe, ca fiecare senator are libertatea sa voteze conform propriei constiinte si ca personal nu este convins de cererea procurorilor.

„Am constatat din pacate ca nu s-a depasit faza politica. Solicitarea DNA are 73 de volume. Abia asta este, stimati colegi, imixtiunea votului in justitiei, cand invocati 26 mai. Nu ati vazut dosarul dar cereti proactiv urmarirea penala a unei persoane ca sa vedem daca este vinovata sau nu. Nu despre asta este vorba, sa vedem daca este vinovata sau nu, poate trebuia acuzatia dovedita de documente, nu dedusa. Nu am nimic impotriva ca cei care au luat mita sa fie condamnati. Dar Senatul ar trebui sa ceara in cunostinta de cauza a tuturor celor care voteaza nu din considerente politice, ca asa s-a decis la partid”, a spus Serban Nicolae.

Liderul senatorilor PSD a adăugat ca fiecare senator are libertatea sa voteze conform propriei constiinte si ca personal nu este convins de cererea procurorilor.

Citește și: Tăriceanu tună și fulgeră în Senat: acuză procurorii de linșaj mediatic în dosarul său .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.