Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se aliniază în spatele lui Ludovic Orban: Ce spune şeful PNL Bucureşti

ludovic orban

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, a declarat, vineri, că nu a existat o negociere cu Nicuşor Dan pentru Primăria Capitalei, iar Ludovic Orban rămâne candidatul liberalilor pentru funcţia de primar general.

"Nu văd o altă opţiune decât să mergem înainte cu candidatul Ludovic Orban, dezmint orice zvon legat de o negociere cu Nicuşor Dan pentru o astfel de înlocuire, a făcut-o deja şi Vasile Blaga", a spus Predoiu, într-o conferinţă de presă. El a precizat că liberalii au interacţionat cu Nicuşor Dan. "Colegii au avut întotdeauna interacţiuni cu Nicuşor Dan, pentru că noi ne-am dorit să atragem toate voturile din partea de centru-dreapta şi nu poţi să atragi astfel de voturi decât având o politeţe politică faţă de toţi competitorii către partea de centru-dreapta. (...) Îmi asum coeziunea în filiala PNL Bucureşti şi unitatea în această campanie electorală. Acestea sunt obiectivele mele, acesta este mandatul meu cu care am venit aici", a arătat Predoiu.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, pe 6 aprilie, că nu au existat niciodată discuţii privind susţinerea, de către liberali, a candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea USB, declara pe 4 aprilie, pe Facebook, că în campania electorală nu va face jocul niciunuia dintre partidele vechi şi că respinge oferta lansată de copreşedintele PNL Alina Gorghiu de a-l susţine pe liberalul Ludovic Orban în alegerile locale, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.