Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se extind peste Prut. PNL Diaspora Republica Moldova și-a lărgit rândurile cu peste 60 de primari

PNL
PNL sigla

Organizația Partidului Național Liberal din Republica Moldova și-a lărgit rândurile în acest weekend cu 77 de aleși locali dintre care 62 de primari.

Președintele PNL Diaspora Republica Moldova, Adrian Dupu, împreună cu vicepreședinții Anatolie Dimitriu și Alexandru Barbaroșie au continuat seriile de întâlniri cu primarii din Republica Moldova și s-au întâlnit la Edinet, Chișinău și Leova cu aleși locali din 15 raioane, transmite nordnews.md.

În cadrul discuțiilor aleșii locali au putut să afle despre doctrina PNL, despre viziunea liberală asupra dezvoltării localităților și despre faptul că PNL este atât partidul mediului antreprenorial cât și al dezvoltării durabile. Totodată, primarii au fost interesați despre cum pot învăța din experiența primarilor liberali din România în atragerea de investiții și fonduri europene, dorind să colaboreze cu aceștia pentru ca împreună să dezvolte comunitățile lor. Bunele practici ale primarilor PNL din România pot fi un exemplu iar conlucrarea primarilor de pe ambele maluri ale Prutului poate aduce beneficii palpabile pentru cetățeni.

În urma întâlnirilor, aleși locali din raioanele Ialoveni, Edineț, Leova, Anenii Noi, Cimișlia, Rezina, Criuleni, Căușeni, Sîngerei, Drochia, Dondușeni, Ocnița, Briceni, Rîșcani și Ștefan Vodă au înțeles că Partidului Național Liberal este partidul din România în care se regăsesc atât ca doctrină cât și ca perspectivă, și care răspunde cel mai bine nevoilor oamenilor.

„Suntem convinși că doar într-o echipă puternică putem reuși să schimbăm în bine viața cetățenilor. Împreună dorim să întărim PNL în Republica Moldova, să atragem alături de noi cetățenii care doresc binele celor două țări. Ne propunem să continuăm astfel de întâlniri și în celelalte raioane. Mulțumim domnilor primari din Edineț, Constantin Cojocaru, și Leova, Alexandru Bujorean, pentru găzduire și implicare”, se arată în postarea de pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.