Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se pregătesc să acuze fraudarea alegerilor: Ludovic Orban a lansat un site special de reclamații

PNL siglă

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că PSD pregătește o fraudare masivă la alegerile europarlamentare și de aceea PNL a lansat un site special unde cetățenii pot raporta fraude electorale.

Citește și: 'Epoca de aur' a protocolului SRI-PÎCCJ: Laura Codruţa Kovesi le cerea procurorilor să-l informeze direct pe Coldea

”Am plăcerea să vă informez că Partidul Național Liberal a construit un site, https://www.oprestefrauda.ro/. Site-ul este în momentul de față urcat pe online, este la dispoziția mass-mediei, la dispoziția fiecărui cetățean român. Rostul acestui site este să ne fie semnalate orice tentativă de fraudă, orice tentativă de boicot, în special în privința boicotului la referendum, orice fel de tentativă de cumpărare de voturi, orice abuz, orice amenințare proferată de conducătorii PSD-iști de instituții publice, care au înnebunit complet și care la ora actuală nu mai țin cont de nimic, de lege, de bun simț, de normalitate și care încearcă să-și folosească puterea publică pentru a-i forța pe cetățeni să voteze împotriva propriilor opinii.

Procedura pe care am instituit-o imediat ce primim o informare, chiar și anonimă, privitor la orice cap de informație, privitor la planurile PSD care sunt împotriva legii, verificăm informația și dacă informația se arată a fi adevărată, vom sesiza imediat toate instituțiile statului abilitate să sancționeze aceste derapaje grave pe care le pregătește PSD.”, arată Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.