Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se tem de Mircea Geoană! Rareș Bogdan dezvăluie că Lauda Codruța Kovesi i-a spus că nu va candida la prezidențiale

Inquam Photos / Octav Ganea
Mircea Geoană

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a afirmat că, într-o discuţie cu Laura Codruţa Kovesi, aceasta i-a transmis că nu va candida la alegerile prezidenţiale de anul viitor. În schimb, Rareş Bogdan consideră că Mircea Geoană ar fi un candidat de forţă pentru această funcţie, scrie News.ro.

Întrebat, sâmbătă, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, dacă Laura Codruţa Kovesi va candida la alegerile prezidenţiale din România, Rareş Bogdan a precizat că a avut o discuţie cu ea pe acest subiect.

”Trebuie să o întrebaţi. La Comisia pentru aprobarea bugetului, unde sunt membru al comisiei, am întrebat-o după şi cred că dânsa mi-a deschis subiectul. Nici măcar n-am apucat să o întreb eu, mi-a zis: domnul Bogdan, vă rog, spuneţi-le colegilor dumneavoastră şi celor cu care vă întâlniţi, domnule, nu candidez. Astea sunt declaraţiile dânsei spuse direct la Bruxelles acum vreo lună”, a explicat Rareş Bogdan.

Întrebat despre o candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, Bogdan este de părere că acesta ar fi un candidat de forţă.

”Domnul Geoană, dacă ar candida, ar fi un candidat de forţă, dar nu cred că va candida. Dar dacă ar candida ar fi un candidat de forţă datorită mesajului anticorupţie care a urcat din nou în top trei în România. Nu ştiu dacă va candida, m-am întâlnit, am fost la domnia sa la birou şi am avut discuţia asta, mi-a arătat şi un sondaj de opinie, nu ştiu ce va face domnia sa. L-am văzut că merge cu bicicleta. Marcel Ciolacu merge cu metroul. Domnia sa am văzut că merge cu bicicleta, astea sunt gesturi electorale. Merge cu bicicleta la baza NATO de pe la Câmpia Turzii sau nu ştiu de unde. Sigur, e frumos, şi eu mă duc cu bicicleta, dar nu cred că-i acuma chiar preşedinte şi şef, adjunctul şefului NATO să meargă cu bicicleta? Mi s-a părut cumva forţat acest gest al domnului Geoană, care nu e un om cu mare experienţă politică şi nu mă aşteptam. Adică consultanţii uneori transformă unii candidaţi”, a declarat Rareş Bogdan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.