Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii, sfătuiți să nu stea cu ochii ațintiți pe sondajele nefavorabile - Bode: 'Vor exista baremuri clare' la alegeri

lucian bode

Lipsa de încredere și ochii ațintiți doar pe sondaje nu sunt un factor mobilizator, spune secretarul general al PNL, Lucian Bode, la Școala de Vară a OFL: „Trebuie să fim primii care vorbim despre realizări și să nu ne lăsăm atrași în capcana defetismului”.

„Consider că trebuie să fim primii care vorbim despre realizări și să nu ne lăsăm atrași în capcana defetismului. Lipsa de încredere și ochii ațintiți doar pe sondaje nu sunt un factor mobilizator. Sigur, ne folosim de sondaje pentru a ne calibra strategiile și mesajele, dar nu trebuie să ne transformăm în apostolii apocalipsei. Depinde doar de noi, cum acționăm ca să ne consolidăm ca partid de dreapta și ca opțiune solidă în preferințele românilor”, spune Lucian Bode la Școala de Vară a Organizației Femeilor Liberale.

El afirmă că „Dreapta în România înseamnă PNL”.

„Avem datoria și responsabilitatea de a comunica mult mai bine aceste aspecte și de a învinge prejudecăți și reticențe, tocmai pentru a aduna cât mai multe forțe de dreapta în jurul PNL. Și am început acest lucru, după cum bine știți, în această săptămână, în cadrul BPN, am decis demararea procedurilor de fuziune prin absorbție cu ALDE și nu ne vom opri aici. (...)

Vreau să fim conștienți de un lucru – de scorul pe care îl obține PNL la următoarele alegeri, și mă refer la toate rundele de alegeri, depinde viitorul nostru ca partid. Este normal să ne propunem ținte ambițioase dar, totodată, realiste. Pentru asta, fiecare filială și structură internă are obligația să facă o selecție atentă a candidaților pentru că vom convinge electoratul doar dacă calitatea acestor candidaturi este una de excepție”, a declarat Bode.

Secretarul general al PNL anunță că fiecare filială va avea barem la alegeri.

„Vor exista baremuri clare de asumare și responsabilități pentru fiecare filială și, în această toamnă, o să transmitem fiecărei filiale un target pe care trebuie să-l atingă la viitoarele alegeri. Dacă noi în interior nu reușim să ne așezăm în matcă, vom avea doar de pierdut în fața competitorilor politici. Pentru că vor profita de această slăbiciune și își vor crea un avantaj competitiv pe care greu îl vom recupera pe parcurs. Suntem cu toții în această poveste, fără jocuri de pe margine care slăbesc sau să îndepărtează succesul pe care ni-l dorim”, încheie Bode.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.