Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii și-au făcut selfie, după ce Florin Cîțu a ajuns și el în galeria premierilor desemnați - FOTO

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

Vicepremierul Raluca Turcan a postat, miercuri seara, pe Facebook, un selfie în care apare alături de premierul desemnat și de cel interimar. PNL continuă astfel moda selfiurilor, începută în noiembrie 2019, când membrii guvernului Orban s-au fotografiat înainte de depunerea jurământului.

„Împreună cu Premierul în exercițiu și Premierul desemnat!”, și-a intitulat Raluca Turcan postarea făcută miercuri seara, la puțin timp după desemnarea lui Florin Cîțu ca premier. Aceasta este însoțită de o fotografie în care Raluca Turcan apare alături de premierul desemnat Florin Cîțu și de cel interimar Ludovic Orban.

Citește și: Dana Budeanu sare în apărarea lui Ludovic Orban! În schimb, pe Violeta Alexandru a făcut-o praf: ‘O paparudă’

„Florin Cîțu poate depesediza România și va reuși să deblocheze proiecte economice importate pentru români! PNL susține propunerea Președintelui și va purta negocieri cu parlamentarii din opoziție pentru a face o majoritate. Vom prezenta în foarte scurt timp Parlamentului lista Guvernului și programul de guvernare. Guvernul liberal merge mai departe”, a scris Turcan.

Acesta susține că PNL va continua să facă proiecte bune pentru români și va susține în Parlament un program de guvernare îndrăzneț.

Citește și: O nouă țeapă marca ‘Gigi Becali’! Atenție, români, cineva își bate joc de voi!

Tot cu un selfie și-a început mandatul și guvernul condus de Ludovic Orban. Florin Cîțu a postat, în noiembrie 2019 pe Facebook, cu puțin timp înainte de a avea loc ceremonia de depunere a jurământului la Palatul Cotroceni, un selfie în care apar mai mulți membri ai Cabinetului, inclusiv premierul Ludovic Orban.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.