Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii taxează dur ieșirea lui George Simion și a Dianei Șoșoacă la protest: 'Scopul lor: dezordinea, violența, anarhia!'

diana sosoaca chiajna

Liberalii taxează dur ieșirea lui George Simion și a Dianei Șoșoacă la protest: 'Scopul lor: dezordinea, violența, anarhia!'

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, salută atitudinea protestatarilor de a se disocia de liderul AUR, George Simion, și de Diana Șoșoacă. Reacția acestuia vine după ce Simion și Șoșoacă nu au fost bine primiți la protestele fermierilor și a transportatorilir, ba chiar au fost huidiți și acuzați că umblă doar după voturi.

„Aseară la protestele de lângă București au apărut și figuranții obișnuiți de la orice scandal, cu aceeași recuzită de țipete și violență - Simion și Șoșoacă. Diferența este că oamenii văd tot mai mult cine sunt acești agenți de propagandă și că nu e bine să te asociezi cu ei, dacă nu vrei să ajungi să joci, fără voia ta, într-o scenetă pregătită undeva pe la Moscova. De aceea i-au și huiduit pe cei doi și i-au trimis acasă.

Scopul lui Simion și Șoșoacă este dezordinea, violența, o formă de anarhie din care ei să culeagă voturi. Îndemnul acestor doi scandalagii la violență împotriva Jandarmilor, care s-a auzit pe live aseară, nu este doar o declarație politică, ci o strategie permanentă de a duce lucrurile la extrem și de a destabiliza în final România. Au făcut-o de nenumărate ori atunci când au agresat fizic și verbal demnitari în Parlament, când au agresat oameni la protestele de lângă Parlament, când au încercat să intre cu droguri și cu gloanțe în Parlament, ca să nu mai amintim de acuzațiile la adresa lor referitoare la legăturile cu FSB.

Am spus de multe ori că extremiștii reprezentanți de AUR, George Simion și Diana Șoșoacă sunt un pericol real la adresa democrației și stabilității din România. Pericolul lor nu mai trebuie ignorat, pentru a nu ajunge o „normalitate”.

Salut de aceea mesajul și reacția calmă a protestatarilor care nu au vrut să se asocieze cu gesturi violente, au respins din start o confruntare cu jandarmii și nu au dat curs ideilor trăznite ale unor politicieni toxici în căutare de senzațional. Dialogul civilizat este singura cale pentru a rezolva orice probleme. Trebuie să facem foarte clar diferența protestatarii care vor să discute despre drepturile lor legitime și acești politicieni”, a spus Ionuț Stroe, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.