Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii vin cu acuzații grave la adresa ALDE și a lui Tăriceanu: PSD și ALDE fură absolut orice

Liberalii acuză ALDE că au furat două inițiative legislative depuse de PNL în Parlament. Aceștia susțin că PSD și ALDE fură absolut orice și le transmit celor din coaliție că le transmit toate inițiativele parlamentarilor PNL, dacă tot sunt atât de bune.

Citește și: SURSE Euractiv - Socialiștii europeni, criză de nervi în ședința cu Viorica Dăncilă: tensiuni URIAȘE la Bruxelles

”După ce au furat iniţiativa colegului nostru Florin Roman, cu sistarea ajutoarelor sociale pentru persoanele care refuză un loc de muncă, astăzi, Calin Popescu Tariceanu anunţă că vor iniția un alt proiect al Partidului Național Liberal, depus deja de Florin Cîţu la Senat, cel cu eliminarea obligativității plăţii salariului mediu pentru angajarea muncitorilor străini și relaxarea condițiilor de acces pe piața muncii din #România.

Dacă singurele proiecte benefice ale actualei coaliţii de guvernare sunt cele preluate de la #Opoziţie, anunţăm public că nu este nevoie de FURT INTELECTUAL. Partidul Naţional Liberal se oferă să transmită actualei coaliţii majoritare PSD-ALDE toate cele 90 de proiecte iniţiate de parlamentarii noştri în ultimul an.”, arată PNL, pe pagina oficială de Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.