Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii vor români din Diaspora pe listele pentru locale

pnl

Liberalii plusează în ceea ce privește problema românilor din Diaspora. O propunere lansată de doi parlamentari (un deputat și un senator), Cezar Preda si Viorel Badea, a fost adoptată în Biroul Permanent al PNL cu titul de RECOMANDARE ca pe listele pentru consilieri locali și județeni organizațiile partidului să introducă și români din Diaspora.

”Domnul senator Viorel Badea, copreședintele PNL Diaspora și domnul Cezar Preda, vicepreședinte PNL, au lansat această idee cu prilejul Ligii Aleșilor Alesilor Locali ai PNL, din 19 septembrie a.c., în speranța că această inițiativă va da un semnal pozitiv pentru românii din afara granițelor care vor să se implice efectiv și eficient în deciziile politice la nivel administrativ din România, acesta fiind, totodată, un bun prilej pentru reintegrarea conaționalilor noștri în comunitățile de unde au plecat.”, se spune într-un comunicat remis redacției.

”Este necesar, mai mult ca niciodată, să înțelegem rolul și locul pe care românii din diaspora îl au în reconstrucția României, în schimbarea mentalităților și în reformarea administrativă a țării noastre. Tocmai acesta a fost motivul pentru care conducerea PNL a luat decizia de a oferi un context politic favorabil implicării nemijlocite a românilor din diaspora în gestionarea localităților din România.”, a declarat domnul senator Viorel Badea, copreședintele PNL Diaspora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.