Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalul Marian Petrache, DEZAMĂGIT de Tăriceanu: Ce are să-i reproșeze

Marian Petrache

Președintele PNL Ilfov, Marian Petrache, a comentat pe marginea înregistrării în care el ar discuta despre aducerea unui număr de alegători cu mașinile la secțiile de vot, cu ocazia alegerilor locale din 5 iunie.

"Eu le mulţumesc celor care au făcut înregistrarea şi au şi difuzat-o pentru că această înregistrare are trei părţi; în două zile, practic am fost sacrificat pe media. Acum sunt puţin dezamăgit, pentru că sunt oameni care mă cunosc, de exemplu domnul Tăriceanu: ştie foarte bine filiala Ilfov, a candidat la Ilfov, ştie cum funcţionează filiala şi aşteptam - la toată tevatura de ieri şi de azi - să aibă o intervenţie... pentru că mă cunoaşte şi pe mine şi cunoaşte şi filiala. Şi sunt dezamăgit", a declarat Marian Petrache, la Realitatea TV.

În Ilfov a izbucnit un scandal monstru, după alegerile locale. O stenogramă audio intrată în posesia STIRIPESURSE.RO îl arată pe Marian Petrache, președintele CJ Ilfov și lider PNL Ilfov, cum discută cu oamenii săi aducerea la vot a cetățenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.