Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalul pe care Diana Șoșoacă l-a acuzat de tentativă de omor a fost reținut. Update - PNL: Nu este membru în Partidul Național Liberal

Facebook/ Diana Sosoaca
Diana Sosoaca

IPJ Sibiu face precizări după ce partidul condus de Diana Șoșoacă a acuzat un membru al PNL de tentativă de omor, după ce acesta din urmă ar fi acroșat un lider S.O.S cu mașina.

UPDATE:

„Ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, referitor la un presupus incident petrecut în trafic, în orașul Avrig, care ar fi avut ca protagoniști doi localnici, doresc să precizez că, niciunul dintre aceștia nu este membru în Partidul Național Liberal și nici nu are vreo legătură cu organizația locală a PNL.

În ceea ce privește împrejurările în care s-a produs incidentul, nu am nici o calitate nici să stabilesc corectitudinea faptelor și nici vinovăția vreunuia dintre cei implicați. Am încredere că organele competente își vor face treaba”, precizează Adrian David, președintele PNL Avrig.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Diana Șoșoacă a adus acuzații grave la adresa unui membru PNL, după ce Gabriel Oprişcan, liderul organizației Avrig a Partidului S.O.S. România și vicepreședintele S.O.S. România Filiala Județeană Sibiu ar fi fost lovit cu mașina.

Este vorba despre Nicolae Constantin, membru PNL, despre care reprezentanții S.O.S susțin că l-a lovit pe liderul lor cu mașina, atacul având loc în timp ce Gabriel Oprișcan strângea semnături pentru candidaturile partidului.

Comunicatul poliției

„La data de 14 aprilie, în jurul orei 17.30, în urma unui apel 112, un bărbat a sesizat faptul că o persoană cunoscută l-ar fi agresat, pe o stradă din orașul Avrig, în sensul ca l-ar fi acroșat cu autoturismul, cu intenție, acesta fiind pieton în acel moment.

În urma cercetările și verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în fapt, s-ar fi produs un conflict spontan între cei doi localnici, ambii fiind identificați.

La nivelul Poliției Orașului Avrig, la data de 14.04.2024 s-a deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cercetări extinse

În această dimineață, în urma extinderii cercetărilor și cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băutorilor alcoolice, una dintre cele 2 persoane implicate în conflict, respectiv cu bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând a fi prezentată parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, în vederea stabilirii situației de fapt, pentru aplicarea măsurilor legale în consecință”, precizează IPJ Sibiu.

Acuzațiile S.O.S Râmânia

Gabriel Oprişcan a fost lovit în mod direct și intenționat de reprezentantul PNL, fiind vorba de o tentativă de omor, iar liberalul fugind de la locul faptei, a transmis S.O.S România.

În urma acestei agresiuni cu intenții criminale, spune sursa citată, Gabriel Oprişcan a fost transportat de SMURD în stare gravă, fiind supus unei investigații medicale complexe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.