Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalul Vlad Mircea Pufu, noul preşedinte al Comisiei pentru cultură şi media din Senat: Noua lege a audiovizualului va deveni o prioritate de lucru

Facebook
Vlad Pufu

Senatorul PNL Vlad Mircea Pufu a fost ales preşedinte al Comisiei pentru cultură şi media, el fiind până acum membru al comisiei.

”Astăzi a început o nouă sesiune parlamentară, iar colegii senatori m-au ales în funcţia de preşedinte al comisiei pentru cultură şi media din Senatul României. Le mulţumesc tuturor pentru încrederea acordată! Mulţumesc, de asemenea, Filialei PNL Buzău pentru susţinere, precum şi conducerii Partidului Naţional Liberal”, a anunţat pe Facebook senatorul Vlad Pufu.

Acesta mai spune că o noua lege a audiovizualului va fi prioritară şi că vor urma noi proiecte pentru cultură.

”Vă asigur că vom continua proiectele începute şi vom realiza alte proiecte noi, pentru că nu trebuie să uităm: cultura are un rol extrem de important în evoluţia individuală, fiind o condiţie pentru dezvoltarea economică şi socială. Totodată, noua lege a audiovizualului va deveni o prioritate de lucru. Este nevoie de o lege rescrisă şi adaptată actualelor cerinţe din industria media”, mai spune noul preşedinte al Comisiei pentru cultură şi media din Senat.

Vlad Pufu este la primul mandat de parlamentar. El a fost ales senator pe lista PNL în Circumscripţia Electorală Buzău. Vlad Pufu este şi secretar al comisiei pentru afaceri europene, făcând parte, totodată, din comisia pentru antreprenoriat şi turism. Pufu a intrat în politică în 2020, în prezent fiind preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Buzău şi prim-vicepreşedinte al PNL Buzău – Organizaţia Judeţeană.

Înainte de a intra în politică, Vlad Pufu a fost jurnalist şi a activat în mai multe entităţi media naţionale şi regionale, atât presă scrisă, cât şi radio şi televiziune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.