Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liceenii din Sectorul 5 trec la antrenamente pentru majorat. Daniel Florea, primarul sectorului 5: Susțin toate proiectele care le oferă un climat de siguranță!

Facebook
Daniel Florea

Liceenii din clasele XI și XII din liceele de pe raza Sectorului 5 au parte de un ”antrenament” special pentru viața de om matur, de major. Rând pe rând liceenii vor avea parte de un seminar contractat de Primăria Sectorului 5 pentru Proiectul ,,Antrenat de majoratʺ prin care în fiecare vineri în toate liceele și colegiile de pe raza Sectorului 5 în perioada februarie – iunie 2020.

Primarul Daniel Florea a participat azi la acest seminar organizat la Colegiul Național ,,Gheorghe Lazăr” alături de polițiști locali specializați în combaterea violenței în mediul școlar, specialiști de la Direcția de Învățământ, Tineret și Sport din cadrul primăriei și psihoterapeutul Cristian Andrei.

Cu această ocazie el a spus că susține toate proiectele care ajută la reducerea climatului de violență din școli și îi invită pe toți liceenii să participe la aceste seminarii care sunt extrem de utile pentru ei pentru perioada din viață în care pășesc:

”28.02.2020 SINGURA PRIMĂRIE DIN ȚARĂ CARE ARE CONTRACT DE COLABORARE CU PROIECTUL ,,ANTRENAT DE MAJORATʺ

ÎMPREUNĂ CU DR. CRISTIAN ANDREI, LA COLEGIUL NAȚIONAL ,,GHEORGHE LAZĂRʺ

Alături de liceenii claselor a XI-a și a XII-a din cadrul Colegiului Național ,,Gheorghe Lazăr”, polițiști locali ai Serviciului de Prevenire și Combatare a Violenței în Mediul Școlar aparținând Direcției Generale de Poliție Locală, împreună cu colegi de la Direcția de Învățământ, Tineret și Sport, am participat astăzi la un seminar care l-a avut ca invitat special pe binecunoscutul neurolog și psihoterapeut, dr. Cristian Andrei.

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, timp de o oră, am dezbătut împreună problematica dependențelor și educarea tinerilor în sensul conștientizării de către aceștia a riscurilor implicării în activități care nu corespund nivelului lor de dezvoltare psiho-socială și care le pot afecta evoluția ulterioară.

Acest seminar face parte din proiectul ,,Antrenat de majoratʺ, pe care Primăria Sectorului 5 îl susține în TOATE liceele și colegiile de pe raza sectorului, SĂPTĂMÂNAL, ÎN FIECARE VINERI, în perioada februarie – iunie 2020.

Nu în ultimul rând, PRIMĂRIA SECTORULUI 5 ESTE SINGURA DIN BUCUREȘTI ȘI DIN ROMÂNIA care a înființat Serviciul de Prevenire și Combatare a Violenței în Mediul Școlar, serviciu care are ca scop promovarea non-violenței și a riscurilor consumului de substanțe psihoactive în rândul elevilor din ciclul gimnazial și liceal, susținând ZILNIC ore în sediile tuturor unităților de învățământ de pe raza sectorului.

Sunt mereu bucuros când mă aflu în mijlocul elevilor și susțin toate proiectele care le oferă un climat de siguranță! Nu putem privi cu încredere în viitor decât atunci când copiii noștri sunt fericiți și se dezvoltă armonios!

Vă așteptăm cu drag și la următoarele întâlniri dedicate tinerilor!”, susține primarul Daniel Florea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.