Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Licitația pentru Cazinoul din Constanța ar putea fi organizată în luna mai, promite Daniel Suciu

cazino constanta

Licitația pentru reabilitarea clădirii Cazinoului din Constanța ar putea fi organizată în luna mai a acestui an, valoarea lucrărilor fiind estimată la peste 110 milioane de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a declarat, marți, la Constanța, în Comitetul Tehnico-Economic, au fost avizați indicatorii economici pentru Cazinoul din Constanța, urmând ca obiectivul să intre în avizare inter-ministerială.

„Am aici avizul Comitetului Tehnico-Economic vizavi de Cazinoul de la Constanța. Avem și indicatorii și o valoare estimată, care depășește bine 100 de milioane de lei. Mai precis 111,5 milioane de lei. Urmează Comitetul inter-ministerial”, a explicat ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

El a spus că în aproximativ o lună va fi dată și o hotărâre de guvern pentru acest obiectiv, iar apoi va putea fi organizată și licitația pentru reabilitarea Cazinoului.

„Vă spun că prima etapă a trecut. Urmează Comitetul inter-ministerial și, dacă evaluez bine și voi fi foarte atent cu acest proiect, la sfârșitul lunii aprilie, începutul lunii, mai vom avea și hotărârea de guvern astfel încât licitația să poată fi demarată”, a mai declarat Suciu.

El a fost completat de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, care a spus că Primăria a conservat Cazinoul pe perioada iernii și că speră ca în luna mai să fie organizată această licitație, care „să fie ultima”, până în prezent fiind organizate alte trei astfel de licitații, toate contestate în instanță.

„Sunt convins că, cu eforturi comune, vom reuși să accelerăm lucrurile astfel încât, așa cum ne-am planificat, în luna mai, licitația, cea de-a patra licitație pentru Cazinou, să demareze. Să sperăm, Doamne ajută!, că este ultima, astfel încât să începem cât mai repede procesul de restaurare și reabilitare a Cazinoului. În momentul de față este pus în siguranță, în conservare”, a declarat Decebal Făgădău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.