Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Licu, întâlnire cu decanul Baroului București și cu avocatul lui Dragnea - Tema discuțiilor, decontarea onorariilor avocaților

agerpres.ro
bogdan licu

Bogdan Licu a avut, joi, o întâlnire cu domnul Ion Dragne, decan al Baroului București, principala tema de discuții fiind decontarea onorariilor avocaților din oficiu care acordă asistență in cursul urmaririi penale. La discuții a participat și avocatul Flavia Teodosiu, consilier al Baroului București. Teodosiu il reprezinta pe Liviu Dragnea in procesul DGASPC Teleorman.

"La întâlnire au participat domnul Ciobanu Petruț, prodecan al Baroului București, doamna Flavia Cristina Teodosiu, consilier al Baroului București, doamna Cornelia-Adriana Șandru, consilier al procurorului general, doamna Georgeta Codescu, managerul economic al P.Î.C.C.J. și doamna Tamara Manea, procuror șef al Serviciului de documentare și statistică judiciară.

Citeste si Un fost deputat PSDR și o avocată achitată într-un dosar de corupție, propuși pentru numirea în funcția de judecator

Principala temă a discuțiilor a reprezentat-o reglementarea modului de decontare a onorariilor avocaților Baroului București care acordă asistență juridică din oficiu în cursul urmăririi penale și identificarea modalităților de eficientizare a aplicării Protocolului din 14.02.2019 privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru furnizarea serviciilor de asistență judiciară în materie penală, pentru prestarea, în cadrul sistemului de ajutor public judiciar, a serviciilor de asistență judiciară și/sau reprezentare ori de asistență extrajudiciară, precum și pentru asigurarea serviciilor de asistență judiciară privind accesul internațional la justiție în materie civilă și cooperarea judiciară internațională în materie penală", transmite Parchetul General.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.