Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider al PNL îi cântă prohodul lui Vasile Dîncu: declarațiile lui au fost utilizate de propadanda Rusiei. Idioți utili Moscovei!

vasile dincu

Declarațiile ministrului Apărării, Vasile Dîncu, despre posibile negocieri Ucraina-Rusia sunt absolut inacceptabile, spune la RFI deputatul PNL Alexandru Muraru. „Când a fost o greșeală din partea unui ministru liberal, Sorin Cîmpeanu, am văzut că s-a petrecut o demisie”, afirmă parlamentarul.

„A spus-o chiar președintele domnului Dîncu pe linie politică, președintele PSD, că domnul Dîncu se exprimă ca și cum nu ar fi ministrul Apărării într-un stat NATO, domnia sa de multe ori vorbește fără nici un fel de cenzură interioară, dar nu e vorba de autocenzură aici, ci e vorba de o anumită răspundere în demnități publice, mai ales în aceste timpuri dificile. Când ești ministrul Apărării unei țări NATO, când participi la ministeriala NATO alături de toți ceilalți miniștri ai Apărării din statele NATO și tu vii la masa lor, știind că în țara ta ai produs asemenea alegații care nu fac altceva decât să facă jocul Rusiei, sigur că aceste lucruri sunt absolut inacceptabile. M-am uitat pe presa rusă în zilele imediat următoare declarației domnului ministru Dîncu, toate aceste declarații au fost luate și rostogolite de presa rusă. Or acum, sigur, mă întreb, cui au folosit aceste declarații? Ele au fost folosite împotriva NATO, în societatea rusă, dar nu numai și de către idioții utili și de către aliații Federației Ruse. Or acest lucru cred că este absolut inacceptabil. Mai grav decât asta este că domnul Vasile Dîncu nu este la prima greșeală, nu este la prima astfel de afirmație”, spune deputatul Alexandru Muraru, informează Mediafax.

Întrebat dacă Vasile Dîncu ar trebui demis, deputatul PNL spune că doar prim-ministrul Nicolae Ciucă poate decide acest lucru.

„Eu cred în momentul de față că se pune foarte serios problema rămânerii domnului Dîncu în Executivul de la București. Asta v-o spun politic vorbind, pentru că în general, am văzut că de partea cealaltă, când a fost o greșeală din partea unui ministru liberal, s-a făcut și mă refer aici la domnul ministru Cîmpeanu, sigur că am văzut că s-a petrecut o demisie să spunem rapidă și care a fost imediat acceptată de către primul-ministru”, încheie Muraru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.