Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE, atac FURIBUND la adresa lui Meleșcanu: 'E o fantomă trădătoare care bântuie prin Parlament în căutarea busolei politice'

captura TV
Teodor Melescanu

Președintele ALDE Dâmbovița Ionel Petre a declarat că tot ce a rămas din omul politic, Teodor Meleșcanu, este doar „o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice”.

„Când a fost numit de Băsescu șef la SIE a trădat PNL. Acum, când PSD îi propune funcția de la Senat, trădează ALDE. Câtă lipsă de bun simț să ai încât să dai în judecată ALDE pentru că te-ai autoexclus din partid? Cum mai poti vorbi despre moralitate, principii?”, a scris Ionel Petre, sâmbătă, pe Facebook.

Liderul ALDE Dâmbovița a adăugat că „tot ce a rămas din domnul Meleșcanu, omul politic, din poziția pe care o avea în politică, este doar o fantomă trădătoare, care bântuie pe holurile Parlamentului în căutarea busolei politice. Numai că dl Meleșcanu a pierdut orice busolă și acționează în disperare la comanda PSD”.

Klaus Iohannis răspunde la atacurile lui Dăncilă: 'PSD nu a învățat nimic. Am fost nevoit să refuz remanierea cerută cu obrăznicie'

Petre încheie postare cu un post scriptum în care spune că: „Trădare, numele tău e Meleșcanu. Și nu este de la vârstă”.

ALDE a transformat ședința informală de vineri în Biroul Politic Executiv, care a decis excluderea lui Teodor Meleșcanu, Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu și Ion Cupă din partid. Aceștia acceptaseră funcții în Guvern și Senat din partea PSD, după ce ALDE a decis să plece de a guvernare.

Toți patru au anunțat că vor contesta în instanță decizia excluderii lor din ALDE. Teodor Meleșcanu a afirmat, sâmbătă, că din Călin Popescu Tăriceanu nu a mai rămas decât o „umbră disperată”, un om speriat de ziua de mâine. Fostul ministru de Externe a precizat că nu va mai acorda atenție „unui expirat politic și a măruntei lui clici”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.