Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider AUR despre `nebunia feministelor`: `În capul lor femeia este pusă în inferioritate că naște, că are menstruație`

captură facebook
Sorin Lavric

Lider AUR despre `nebunia feministelor`: `În capul lor femeia este pusă în inferioritate că naște, că are menstruație`

Președintele Senatului AUR a explicat într-un mesaj public pe Facebook motivele pentru care, în opinia sa, femeile ar dori introducerea sintagmei „dreptul la avort” în lege, susținând că ar fi vorba despre „o frustrare și o dorință de a se răzbuna pe condiția masculină”. Senatorul mai este de părere că „feministele” doresc „detronarea bărbaților din toate rolurile sociale pe care le-au căpătat de-a lungul istoriei”.

„Am avut o altercație aprinsă cu patru-cinci feministe care au venit să sprijine un proiect de lege privind avortul. (...) Ce voiau de fapt. (...) Voiau ca posibilitatea de întrerupere a sarcinii să se preschimbe în dreptul fundamental la avort. Odată acceptată juridic această sintagmă, de la nuanța facultativă pe care o are, se poate trece treptat la cea imperativă. Când într-o lege apare expresia de drept la avort, din acea clipă acest drept poate fi folosit ca o măsură de a impune avortul în foarte multe împrejurări fără ca vreo autoritate să se mai poată opune”, a susținut Sorin Lavric într-un mesaj video pe Facebook.

Președintele Senatului AUR a continuat:

„În Constituție se vorbește despre dreptul la viață, doamnele feministe voiau prin mai multe șiretlicuri să introducă această sintagmă, am respins-o. Proiectul pe care îl sprijineau este de fapt o invitație fățișă la avort. Impresia pe care mi-au dat-o este că dorința lor arzătoare era aceea ca toate femeile din România să facă pe bandă rulantă avorturi. Proiectul a căzut”, spune acesta.

„Această vehemență a lor pleacă dintr-o frustrare și o dorință de a se răzbuna pe condiția masculină. Știți de ce? Pentru că obsesia lor este că menstruația, graviditatea, nașterea sunt niște prilejuri de umilire a femeii. O femeie care naște este pusă într-o situație inferioară față de bărbat. (...) De ce să naștem noi, iar bărbații să nu aibă menstruație și să nu fie gravizi? Asta este nebunia din capul lor. Iar ceea ce vor ele, este să compenseze ceea ce consideră a fi nedreptate, prin detronarea bărbaților din toate rolurile sociale pe care le-au căpătat de-a lungul istoriei. Până acolo poate să meargă patologia și nebunia feministelor”, a mai spus senatorul AUR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.