Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider de la Bruxelles, reacţie de ULTIM MOMENT în scandalul INTERCEPTĂRII ministrului Carmen Dan: 'Cred că e un avertisment...'

spionaj

Scandalul iscat după ce ministrul Carmen Dan a anunţat public că a găsit în propria-i casă un microfon nu rămâne fără replică dinspre Bruxelles. Vicepreşedintele Parlamentului European, europarlamentarul Ioan Mircea Paşcu intervine în scandal şi susţine că descoperirea făcută de ministrul de Interne nu este o dovadă a lipsei de profesionalism, ci, mai degrabă, un avertisment.

"Nu cred ca e vorba de “lipsa de profesionalism”, ci, mai degraba, de un “avertisment”: “cine face la fel, la fel o sa pățească”!?Pt ca nu îmi pot închipui ca ești atât de “profesionist” sa poți intra in casa unui ministru in funcție, dar in egala măsura si tot atât de “neprofesionist”, încât sa uiți sa fixezi bine fata prizei la loc!?", a scris Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Citeşte şi: Florin Iordache, mărturisiri NEAŞTEPTATE! Fostul ministru spune că are un REGRET cu privire la Legile Justiţiei .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.