Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Plângerile penale, armă între PSD-iști

psd congres

Președintele organizatiei județene PSD Satu Mare, Mircea Govor, a declarat, luni seara, la o televiziune locală, că în partid se încearcă obținerea unor plângeri penale între colegi în lupta pentru putere.

"(...) încerci să atragi un politician în sfera penală pentru ca să-i iei locul în fruntea partidului", a descris Govor fenomenul, la emisiunea 'Ora Adevărului' de la postul de televiziune Nord Vest TV.

Liderul PSD a precizat ca anumite 'persoane' au incercat sa-l detroneze si pe el prin aceasta strategie.

"Competiţiile din partid şi în special criteriile acestea de integritate care s-a dorit a se introduce în statut au creat o competiţie neloială chiar şi la Satu Mare. Au fost situaţii în care unii, dacă au o ocupaţie oarecare şi sunt în contact cu oamenii, un avocat de exemplu, umblă pe la colegii din partid încercând să-i determine să facă plângeri împotriva ta ca să poată să-ţi ia locul. O chestie mârşavă, o dovadă de lipsă de bun simţ. S-au creat tot felul de probleme de genul acesta. Sunt de părere că viaţa politică ar trebui să se desfăşoare pe un teren normal, nu prin astfel de mânării prin care încerci să atragi un politician în sfera penală pentru ca să-i iei locul în fruntea partidului. Am vrut să fac o conferinţă de presă, dar am renunţat pentru că n-am vrut să expun partidul. Anumite persoane au încercat şi cu mine să facă chestii de genul acesta, să folosească instituţiile de forţă ale statului ca să mă compromită şi să poată apoi să-mi ia locul”, a declarat Govor, potrivit sursei citate.

Mircea Govor a devenit cunoscut la nivel national dupa ce Gândul a publicat o înregistrare în care acesta ameninţa directorii instituţiilor deconcentrate că vor fi demişi dacă nu aduc voturi pentru Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale. DNA s-a autosesizat în acest caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.