Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider județean PSD, după atacurile la Patriarh: Se va face voia Lui Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor, pe 6 decembrie

PSD

Preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, transmite un mesaj pro-ortodoxism, pe fondul afirmațiilor recente ale Patriarhului despre cei care opresc evenimentele religioase.

„De cine să le fie frică unora? De Dumnezeu sau de Patriarh?! Noi, românii, suntem popor apostolic, noi nu am fost creștinați cu forța și nici nu ne-a fost impusă crucea. Datorită Sfântului Apostol Andrei, noi am primit crucea și am îmbrățișat credința creștin-ortodoxă. Trăim zile complicate, iar acum dezbaterile legate de declarațiile Preafericitului Daniel văd că aprind spiritele unora de la Guvernare. Răspund eu la întrebare: să nu vă fie frică de Dumnezeu, nici de Patriarh, pentru că Dumnezeu este dragoste, iar Patriarhul este cel care ni-L arată nouă pe Dumnezeu, prin menirea pe care o are în fruntea Bisericii Ortodoxe Române.

Ei bine, da, cei care au interzis slujbele în biserici se pare că au sfârșit tragic, în 1989. Cei care fac, acum, același lucru să nu se teamă pentru că se va face voia Lui Dumnezeu, cu ajutorul oamenilor. Pentru că oamenii vor decide, pe 6 decembrie, dacă ei liberalii și acoliții lor vor rămâne sau vor pica de la guvernare. Atât astăzi, fără să mai cataloghez în vreun fel modul în care conduc ei țara, de la prim-ministru în jos și invers”, a scris Constantin Rădulescu pe Facebook.

Vezi și: Cum ar putea arăta viitorul Guvern (variantele PNL) .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.