Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider liberal - Am depus un amendament de menţinere a sporurilor în forma în care sunt plătite acum

b1.ro
Florin Roman PNL

Liderul grupului liberal din Camera Deputaţilor, Florin Roman, a declarat luni că a depus un amendament la Ordonanţa 114 de menţinere a sporurilor în forma în care sunt plătite acum, pentru a fi evitate "mari probleme cu contractele colective de muncă" în anumite zone, potrivit AGERPRES.

"Împreună cu Dan Vîlceanu am depus un amendament de menţinere a sporurilor în forma în care sunt plătite acum, iar o plafonare a lor la nivelul lui 2019, începând cu anul viitor, am gândit-o practic în doi paşi, pentru că ne puteam trezi în situaţia de a fi încălcate contracte colective de muncă şi de a se ajunge la litigii destul de numeroase. Noi am insistat foarte mult pentru acest amendament. Din analizele noastre, rezultă că ar fi fost mari probleme cu contractele colective de muncă de pe anumite zone", a precizat Roman.

Citeşte şi: ȘOC în PSD! Încă un LIDER al partidului a fost CONDAMNAT: Judecătorii le-au găsit vinovat pentru ȘANTAJ

În ce priveşte impactul bugetar, în cazul în care s-ar păstra aceste sporuri, Roman a spus că acest lucru îl va comunica ministrul Finanţelor, Florin Cîţu.

"O să vă comunice colegul Florin Cîţu, sunt trei variante pe care au lucrat. Cifra finală v-o poate comunica Ministerul de Finanţe. (...) Vă repet, nu vreau să fac eu această comunicare, e normal să o facă ministrul de Finanţe", a afirmat Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.