Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider parlamentar liberal, după racolarea unei deputate USR: 'PNL a intrat într-o altă etapă, în care unește'

racolari

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Gabriel Andronache, spune marți, după ce deputata USR Oana Ozmen a trecut la grupul liberal, că scopul PNL este să unească sub sigla sa toate partidele și oamenii de dreapta.

„Partidul Național Liberal va unifica în jurul său Dreapta din România! Este un obiectiv clar, pentru că PNL a intrat într-o altă etapă, în care unește”, a comentat Andronache.

„Orice membru de valoare care ni se alătură este un câștig pentru partid și pentru liberalism. Salut înscrierea doamnei deputat Oana-Marciana Özmen în grupul parlamentar al PNL! Sunt convins că va avea o contribuție importantă în activitatea parlamentară, alături de colegii noștri, în interesul românilor care ne-au votat”, a continuat acesta.

„Partidul Naţional Liberal este singurul partid liberal, autentic din România, singura forță de Dreapta care va uni sub sigla sa formațiunile de dreapta și reprezentați care rezonează cu principiile liberale. Iar în mijlocul acestor principii liberale se află cetățeanul român”, a conchis liderul deputaților liberali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.